Els dies 6 i 27 de juliol i 17 d’agost es va portar a terme l’Escola de Pesca d’Estiu, una activitat organitzada per l’Associació Esportiva de Pesca Marítima de Sant Feliu de Guíxols. Un total del 25 alumnes, d’entre 7 i 18 anys, van viure tres dies de pesca en embarcació on se’ls va ensenyar a muntar la canya, posar l’esquer, conèixer les especies del nostre litoral i a pescar, seguint la reglamentació de la Federació Catalana en quant a mides mínimes per tal de conservar i no malmetre la fauna marina.

L’últim dia es va organitzar un concurs on les nenes i nens van poder observar i aprendre com era una competició de pesca i com es portava a terme. En finalitzar el dia, es va fer la respectiva entrega de premis seguida d’un piscolabis amb patrons, monitors, alumnes, mares i pares.

Des de l’organització valoren l’activitat com a “excel·lent” ja que “hem cobert totes les places disponibles, el comportament de la mainada ha estat exemplar, molt col·laboradors”. Des de l’Associació volen agrair la participació dels monitors i patrons, ja que “sense ells seria impossible fer cap activitat” i també la col·laboració de Kali Kunnan, Yuki, el Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols i Ajuntament de la Ciutat.