I després

22è robatori al Parc Aventura de SFG

Compartiu aquesta història

La setmana passada el Parc Aventura de Sant Feliu va patir el seu 22è robatori des que, fa set anys, l’amant guixolenc dels esports d’aventura, Albert Gironès, s’enrolés en el seu repte més complicat que fou que Sant Feliu disposés d’un parc temàtic per practicar diversos esports en el paratge natural de Ca la Parrota, on s’hi accedeix des de la carretera de Tossa.
Fa uns dies, Gironès ho notificava per Faceboc i posats en contacte amb ell ens explicava que dels 22 robatoris n’ha fet catorze denúncies tot i que considera que “no serveix de res perquè entren per una porta i surten per l’altra,. Les lleis estan de part dels delinqüents i no val la pena perdre el temps a la comissaria dels mossos perquè els jutges els deixen anar al moment”.
La seva impotència en els altres casos el va obligar a comprar un contenidor de vaixell reforçat amb barres de ferro que havia soterrat però, “com que cada dia roben més, tenen eines més sofisticades i compten amb tota la nit per fer de les seves”. Varen accedir-hi s’ho varen endur tot, generadors: eines de jardineria i accessoris per a la pràctica esportiva. Si hi poses plaques solars també se les enduen i fins i tot de dia han esbotzat vehicles dels clients”. Ara hi posarem unes càmeres infraroges que porten unes bateries que duren mesos.
S’havien plantejat tancar definitivament però han fet un pensament, passaran aquest estiu i, tot seguit, decidiran atès que no poden suportar despeses d’aquest tipus que en aquesta ocasió puja més de 6.000 euros i les asseguradores no en volen saber-ne res perquè no hi ha corrent elèctric.
La propietat hi va invertir més de 24.000 euros i una quantitat incalculable d’hores de treball per tal de comptar amb una oferta atractiva però entre els robatoris i la crisi costa molt mantenir el parc que compta amb una extensió total de 10.000 m dels quals n’utilitzen uns 3.000 i que compta amb 5 circuits en els arbres, 2 camps de paintball, 1 d’orientació fixa amb 30 balises, rocòdrom d’escalada, un laberint, sorral, àrees de pic-nic, barbacoes, tir a l’arc, etc.

El més llegit

I després