I després

2 NOTÍCIES, 2 IMATGES DE SCD’A

Compartiu aquesta història

OBRA KILÒMETRES
Aquest dissabte, 5 de novembre, a les 9 del vespre, a l’Espai Ridaura, tardor de Teatre a Santa Cristina d’Aro amb l’obra “Kilometres”.
Idea original: Meritxell Yanes, Marilla Samper.
La Meritxell Yanes (actriu) va demanar a la Marilia Samper (dramaturga) que l’ajudés a fer un espectacle a partir dels records de la seva pròpia àvia, que va morir l’any passat; potser per evitar que la mort no s’endugui per sempre les seves històries.
Sinopsi: Comences a caminar i no saps quants quilòmetres arribaràs a fer, no saps cap on aniràs, ni on acabaràs, ni quan et trobaràs el final. Aquesta és la història de quatre caminis que en un punt s’uneixen. Hi trobarem riures, plors, fe, il·lusió, desesperació, oportunitats, decepcions, lluites, penes, alegries, però per sobre de tot amor, molt d’amor. Kilòmetres és la història d’una família i del seu particular viatge, explicada per Meritxell Yanes –la Meri, com li diuen a casa-, que des de la seva pròpia veu, amb honestedat i tendresa, ens fa recórrer les passes d’aquestes persones al llarg dels anys i del planeta, compartint una història que, sens dubte, podria ser també la història de qualsevol de nosaltres. Una de les gràcies del monòleg recau en el joc interpretatiu. Tots els papers són interpretats per la Meritxell Yanes. També es juga amb diferents plans narratius i interpretatius, trencant o no la quarta paret. Fent de tot plegat una barreja que en alguns moments causi l’aproximació i en d’altres el distanciament de la història i dels personatges amb el públic. Tot i que les dues històries reals aparentment són molt dramàtiques, la intenció és que l’obra tingui un to distès, que es mogui entre el drama i la comèdia, que sigui doncs tragicòmic. Igual que passa a la vida, que hi ha moments molt dramàtics, d’altres còmics i d’altres distesos i d’altres molt transcendents.

Girona. Sala La Planeta. Passi de gràficsde l'espectacle Kilòmet

PRESENTACIÓ DEL SERVEI LOCAL D’ORIENTACIÓ FAMILIAR A SCD’A
Santa Cristina d’Aro tornarà a tenir el Servei Local d’Orientació Familiar que ofereix la Diputació de Girona i que consta de: Escola de pares i mares, servei d’atenció individualitzada i consultes on-line. El proper dimarts 8 de novembre a les 19h es farà la presentació oficial del servei al Punt d’Igualtat després de la xerrada sobre “Com afavorir l’autoestima dels infants” que farà la tècnica del servei, Elisabet Soler.
S’ofereix servei de ludoteca per a les famílies que ho sol.licitin prèviament al Punt d’Igualtat 972 83 73 91 – igualtat@santacristina.cat

orientacio-familiar2

 

 

El més llegit

I després