I després

2 NOTÍCIES, 2 IMATGES DE PD’A

Compartiu aquesta història

CONDEMNAT PER ESTAFA UN POLICIA LOCAL DE PD’A
El Jutjat penal 2 de Girona ha condemnat per estafa l’agent de la Policia Local de Platja d’Aro que es va inventar una caiguda per cobrar una indemnització. Li imposen una pena de 6 mesos de presó i el mateix temps d’inhabilitació per treballar com a agent.
La sentència declara provat que l’agent va actuar amb la intenció d’obtenir “un benefici patrimonial il·lícit” quan va presentar la reclamació patrimonial a l’ajuntament. El policia assegurava que el 5 de juliol del 2013, estant de servei, havia patit una caiguda davant de la comissaria i afirmava que havia estat per culpa del mal estat de les rajoles de la vorera. (ACN)

 

VINE A JUGAR A S’AGARÓ
Nou programa de dinamització familiar Vina a jugar a S’Agaró (pdf), durant quatre tardes de dissabte de primavera a la Plaça de Sant Pol amb propostes variades: Jugacirc (espai de joc i música), la festa de Xics Gastronòmic (taller de iogurts i l’espectacle La festa dels Més Tumàcat), titelles (En Bernat el pescador) i jocs i animació diversos (inflables, pintacares, música…). Un iniciativa d’ARO impulsa i l’Associació S’Agaró-Sant Pol Es Mou.

Dissabte 26 de maig · 17-20 h · Festa Xics Gastronòmic

Taller per a infants on s’oferirà iogurt i alternatives perquè els infants les barregin: melmelada, mel, fruita fresca tallada o fruits secs. Activitat familiar amb una xerrada sobre el món del iogurt
Música · La festa dels Més Tumàcat

Dissabte 9 de juny · 18-19 h · Titelles En Bernat el pescador

En un petit poblet pescador, un dia tenen un gran ensurt. El seu fons marí s’ha convertit en un gran abocador…
Els peixos disfressats amb deixalles donaran una lliçó a en Bernat i a tot el seu poble

Dissabte 23 de juny · 18-20 h · Jocs i animació infantil. Inflables, pintacares, música…

El més llegit

I després