I després

2 GANXONS SOLIDARIS CAP A MÈXIC

Compartiu aquesta història

Dos esportistes amateurs de la secció de triatló del Club Aquàtic Xaloc, Jordi Extremera i Xavi Conchillo, participaran el 30 de noviembre, a l’Ironman de Cozumel (Mèxic), una triatló de llarga distància que consisteix en completar, tot seguit, 3’8 quilòmetres nedant, 180 quilòmetres en bici i 42’195 quilòmetres corrent.
Si bé la realització de dita prova podria quedar simplement en l’assoliment d’un objectiu esportiu particular, s’han proposat un altre repte: convertir-ho també en un objectiu solidari com és el d’ajudar a construir del nou Hospital de Dia de Sant Joan de Déu.
Amb l’excusa d’aquest Ironman realitzaran diverses activitats vinculades amb el món de l’exercici físic on tothom hi pugui participar contribuint solidàriament per ajudar a la construcció del nou hospital.
Aquesta iniciativa no és nova i pretén entroncar amb la que van fer sis companys del club BCN Triathlon el passat 6 de juliol participant al Campionat d’Europa d’Ironman a Frankfurt. http://www.barcelonafrankfurt.org/blog

L’HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU
És l’hospital de referència a nivell estatal i europeu pel que fa al tractament del càncer infantil. Hi arriben nens de tot arreu per intentar curar-se.
Un dels llocs on passen més hores és l’Hospital de Dia, una unitat assistencial on el nen malalt rep el tractament que necessita sense haver d’ingressar i sense separar-se de la seva família.
El problema és que l’Hospital s’ha quedat petit, necessita més llits, que les instal·lacions siguin més confortables i, per fer-ho possible calen molts més diners. Més informació a: www.hsjdbcn.org
Tant el repte esportiu que afronten els dos esportistes ganxons, com el de contribuir al fet d’aconseguir que ben aviat els nens malalts de càncer puguin gaudir d’aquestes instal·lacions, malgrat que saben que seran llargs, complicats i durs també estan convençuts que amb la participació i l’ajut dels ciutadans serà possible.

El més llegit

I després