I després

2 CAMPIONS DEL MÓN GANXONS EN TAEKWONDO

Compartiu aquesta història

Els dies 12, 13 i 14 d’aquest mes es va celebrar a Conventry (Regne Unit) el 10th Open Wold Champions amb una participació de més de 3000 competidors de tot el món, el Club Taekwondo A Punt es va desplaçar amb un equip de 4 competidors. Els resultats no van poder ser millors:
Sarah Ginger va participar en la categoria Sènior (més de 18 anys) Cinturó Negres aconseguir el subcampionat i medalla de Plata.
Xavier Pérez Pérez va participar en la categoria Sènior (més de 18 anys) Cinturons de Color (de groc a marró, ell és verd) va pujar al més alt del pòdium proclam2 campions del món ganxons en Taekwondoant-se campió del món i medalla d’or.
Pol Fernández Rodríguez va participar en la categoria menys de 15 anys Cinturons Negres i va pujar al 3 lloc del pòdium emportant-se la medalla de bronze.
Ivón García Corts va participar en la categoria de menys de 15 anys Cinturons de Color, cal tenir en compte que Ivón té 9 anys és cinturó blau/marró va pujar al més alt del pòdium proclamant-se campiona del món i aconseguint la medalla d’or, això té molt mèrit ja que va realitzar un Pumse gairebé perfecte, essent felicitada per adversaris, jutges i organitzadors. S’augura que si segueix entrenant amb humilitat arriba a aconseguir molts mes èxits.
La direcció del Club considera que amb un balanç de 2 campions del món, 1 subcampionat i 1 tercer, cal felicitar-los i animar-los a seguir entrenant, esperant que els seus companys i amics vulguin seguir els seus passos.