2 ACTIVITATS A LA CASA IRLA

Activitats per aquest divendres i dissabte a la Casa Irla corresponents a la nova programació Tardor-Hivern:

Divendres, 26 de setembre a les 22:30 h.
“Sotrac” en concert.
Sotrac és un grup format per gent de Llagostera i Sant Feliu de Guíxols, que va néixer fa 4 anys però que per diferents motius va haver d’aturar-se. Ara fa un any van decidir començar un projecte nou basat en un repertori propi (cada cop més extens), en l’auto-gravació i producció de les cançons, que poc a poc van sortint a la llum, i que proposa una música propera i positiva en català. Amb aquest projecte sota el braç, Sotrac ha començat a caminar gràcies al suport de la gent que els segueix a facebook, que escolta i es descarrega les seves cançons i que assisteixen als concerts que mica en mica se’ls van presentant. Gratuït.

Dissabte, 27 de setembre a les 18 h.
Presentació del llibre “2014” de Josep Lluís Carod-Rovira
“El fracàs de la reforma de l’estatut i el tancament d’Espanya al reconeixement institucional de la nació catalana, l’al·lèrgia permanent a la diferència, així com la crisi econòmica, han fet prendre consciència al poble català que no hi ha futur millor que aquell que es basa en la sobirania nacional per aconseguir benestar i progrés, sempre per vies democràtiques.
A 2014, Carod- Rovira hi explica el pas de l’independentisme emocional, minoritari, a l’independentisme polític, majoritari, el camí que va del nacionalisme defensiu a la construcció d’un projecte nacional per a una societat moderna que es vol lliure i amb qualitat de vida. Aquí hi ha el full de ruta d’un poble camí de la seva llibertat”.

IRLA FACE

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació