I després

2.000 m³ de sorra de Begur a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Dilluns es va posar en marxa l’operatiu que està realitzant el transvasament de sorra des de la platja de Sa Riera de Begur, fins la platja del davant de Sant Feliu de Guíxols.
L’empresa guixolenca Luque, ha fet un gran desplegament de màquines retroexcavadores, camions de càrrega, altres de transport de maquinària pesada i un destacat equip d’operaris per tal de transportar i distribuir els 2.000 m³ de sorra al nivell de les fites que s’havien col·locat prèviament per tal de marcar els desnivells fins l’aigua.
Tot el moviment provocat pel dispositiu ha provocat alguns trastorns en el trànsit del passeig mentre els camions i màquines maniobraven per accedir a la platja i els banyistes han hagut d’anar-se desplaçant en funció del treball de les màquines i els operaris als temps que eren observats per decenes de vianants.
El propietari de l’empresa, Pedro Luque, declarava a la nostra emissora que compta que en tres dies estarà tot enllestit i que el problema no rau en el dispositiu de Sant Feliu sinó en els accessos a Sa Riera que són molt justos per les maniobres dels camions i de la maquinària però que les brigades treballaran dia i nit per guanyar temps i deixar l’espai disponible.

DSC_0099

DSC_0088

DSC_0101

El més llegit

I després