I després

1600 persones participen de la 6a Jornada de Mobilitat Segura de Sant Feliu

Es van diferents tallers i demostracions per la mainada i pels adults

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte s’ha fet la tradicional jornada d’exhibició i pedagogia sobre mobilitat segura que cada any organitza la Policia Local de Sant Feliu per conscienciar als més petits sobre la feina dels serveis d’emergència i de la necessitat d’actuar conscientment mentre som usuaris de la via pública.

a la jornada d’enguany hi han participat diferents cossos policials, com Policia Local, Mossos o Guardia Civil, així com altres cossos de seguretat com Protecció Civil, Bombers o Creu Roja. Segons Marc Peña, inspector en cap de la policia local de Sant Feliu, durant tot el dissabte  hi van participar unes 1600 persones .

A banda de poder visitar els cotxes policials i d’emergència per dins i per fora, la 6a Jornada de Mobilitat Segura a Sant Feliu de Guíxols va comptar amb tres exhibicions. Dues sobre el treball de les unitats canines de la policia i dels bombers i una altra sobre excarceració de persones atrapades en vehicles.

El circuit de bicicletes, els tallers de manualitats i les diferents demostracions i  paradetes de material policial i d’emergència van fer les delícies dels més petits, alhora que aprenien a ser usuaris respectuosos i conseqüents a la via pública.

El més llegit

I després