I després

15 NOTÍCIES + 15 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

ES TRASLLADA LA DATA DE L’URIÇADA POPULAR DE SFG
L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha comunicat que l’uriçada popular que ‘havia de celebrar aquest dissabte dia 28 de gener a les 12 del migdia als Jardins juli Garreta, s’ha anul·lat i es trasllada amb les mateixes condicions al següent dissabte, dia 4 de febrer, davant les previsions de mal temps i pels efectes del temporal de principis de setmana.
Recordem que en aquesta edició es fa una comanda de 1.800 unitats i es vol assegurar el subministrament per a les 300 racions que es té previst oferir.

500-uricada_

 

NOTA SOBRE TANCAMENT DE CARRERS AL TRÀNSIT
L’Ajuntament de Sant Feliu informa que amb motiu de les obres per elevar la cruïlla del C/ Mercè cantonada amb el C/ Capmany, el C/ Mercè, entre el C/ Callao i el C/ del Mall, quedarà temporalment tallat al trànsit rodat.
Pel que fa al C/ Capmany, el pas de vehicles entre el C/ Hospital i el C/ Mercè quedarà restringit als usuaris dels Jutjats i del taller concessionari KIA. La durada prevista de les obres és de 3 a 4 setmanes.

500-cruilla

 

XERRADA SOBRE EL TTIP/CETA/TISA AQUEST DIVENDRES
Guíxols des del carrer en col.laboració amb En comí podem, organitza una xerrada aquest divendres a les 19:00 h. a la sala polivalent del Centre Cívic Vilartagues de la Plaça Salvador Espriu on, amb l’enunciat TTIP/CETA/TISA. Armes de les multinacionals contra la democràcia. Com les podem desactivar?”, hi intervindran Marta Sibina, diputada al Congrés per Girona de En comú podem i José Luis Notivoli, de la campanya Catalunya NO al TTIP.

500-ttip

 

DORMIR BÉ PER VIURE MÉS I MILLOR
Tal i com havíem avançat, aquest divendres a les 19:30 h. a la quarta planta del Monestir, conferència “Dormir bé per viure més i millor”, a càrrec del Dr. Eduard Estivill, director se la Clínica del son Estivill, de l’Institut Quirón-Dexeus de Barcelona i coordinador de la Unitat del son de l’Hospital General de Catalunya.
La presentació de l’acte anirà a càrrec del metge de família de l’ABS de Sant Feliu de Guíxols, Antoni Beltran. És una activitat organitzada per les Aules Culturals per la gent gran del Casal de Tueda-APITE.

500-dormir

 

GXI-ANC,PRESENTACIÓ DE LLIBRE I DESPLAÇAMENT A BCN
Guíxols per la Independència-ANC ha informat que dissabte 28 de gener, a les 12h a la Casa Irla, Liz Castro presentarà el seu llibre “Molts granets de sorra, un llibre d’idees per canviar el món provades a Catalunya i amb una col·lecció de fotografies que il·lustren “tota la varietat d’iniciatives creatives que s’han fet per guanyar la independència”.
També organitzen un autocar pel desplaçament a Barcelona el 6 de febrer,” amb la finalitat d’acompanyar als investigats pel 9N i defensar la dignitat d’un país i la democràcia mateixa”.
Sortida a les 6:30h, al preu de 10€ per persona. Es pot reservar plaça al local de les Galeries Sant Joan els dimarts de 10:30h a 12h, o enviant un correu a guixols@assemblea.cat

500-liz

 

FORT TEMPORAL SENSE CONSEQÜÈNCIES A SANT FELIU
El segon temporal de llevant en poques setmanes que ha assotat la costa mediterrània peninsular tampoc ha tingut conseqüències a Sant Feliu de Guíxols malgrat les onades espectaculars que es podien divisar des de diferents punts del municipi, les fotografies i vídeos del qual varen omplir les xarxes socials.
A diferència d’altres punts del territori i de localitats veïnes, no varen afectar als passeigs ni al port ni als camins de ronda, només es va detectar alguna petita esllavissada a la carretera de Tossa provocada pels ruixats.
A més de l’espectacle de les fortes onades, s’hi va afegir el dels surfistes que, en ocasions com aquestes, s’apleguen a la platja de Sant Pol per practicar el seu esport favorit. (Foto: Montse Cumí).

500-temporal

 

L’HORA DEL CONTE A LA BIBLIOTECA DE SANT FELIU
Torna l’Hora del conte a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols, el proper dissabte 28 de gener, una de les activitats habituals i més celebrades pels més petits. En aquesta ocasió es tracta de “Bitxos” i està destinada a nens i nenes de 0 a 3 anys.
“El jardí de la biblioteca s’ha omplert de bitxos. Els nadons i les seves famílies podran repassar cançons com l’Aranyeta xica, Marieta vola, vola, Zum, zum l’abella zum, Cargol treu banya, etc.”

500-biblioteca

 

CONCERTS I ACTIVITATS A CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA
-Divendres 27 de gener, 21:00 h. : BIPOLAR (Bcn/Costa Brava, pop català, presentació del disc “Fènix”)
-Dissabte 28 de gener, 21:00 h. : PETER MAYR PROJECT (Austria/Bcn, rock progressiu/free) & dj JORDAN
-Diumenge 29 de gener, 12:00 h. : Real Betis vs FC Barcelona
Bipolar és un grup de música rock, pop-rock nascut a Sant Feliu que es va formar quan Guillem Esteva i Adrià Bernabé ja havien militat a “De un mundo aparte” i “Dominno”. Després s’hi va incorporar Albert Cornellà, posteriorment Jay Fornells i finalment Víctor Moiron, essent una formació emergent que presenta un excel.lent treball anomenat “Fènix”.

500-bipolar

 

DIUMENGE, TRAVESSIA “NO A LA FRED” DEL C.A. XALOC
Travessia no competitiva per a majors de 18 anys amb pas pel Freu, amb distàncies de 1900 m. ampliable a 2.600 m. per gaudir del paisatge, aquest diumenge dia 29 de gener amb recollida de dorsals a les 10h. a la platja i sortida a les 11h. Edat mínima:18anys.
El Club Aquàtic Xaloc anuncia que si us agrada la natació, el mar, les aigües obertes i la Costa Brava, teniu l’oportunitat de gaudir de tot plegat aquest diumenge.
Es tracta d’una travessia no competitiva desafiant el fred del mes de gener en una activitat on, en acabar, hi haurà xocolata desfeta i pastetes per a tothom.

500-noalfred

 

XERRADA DE JUANJO FERNÁNDEZ AL TEATRE-AUDITORI
La Fundació Cor de Maria – Sant Josep ha organitzat pel proper dijous, 2 de febrer a les 21:30 h. al Teatre-Auditori Narcís Masferrer, una xerrada a càrrec de Juanjo Fernández amb l’enunciat “L’autèntica autoestima: les 4 As per triomfar”.
S’apunta que “L’Autoestima és un concepte tan sobreutilitzat -i sovint tan mal utilitzat- que si fos una persona… tindria l’autoestima molt baixa! És una llàstima, perquè l’Autoestima, és fonamental en les nostres vides i en les dels nostres fills.
AutoConcepte, AutoImatge, AutoReforç i AutoEficàcia serveixen a pares i fills per créixer com a persones, desenvolupar els talents, compartir-los generosament… i triomfar!” Accés gratuït.

500-juanjo

 

EMPORLANAT DE VORERES AL CARRER DELS ENAMORATS
Operaris de l’empresa Massachs Obres i Paisatge han estat realitzant l’emporlanat del tram de vorera que restava pendent des del giratori de davant de l’estació d’autobusos, al carrer dels Enamorats de Sant Feliu de Guíxols, fins l’enllaç amb la Ronda de Ponent, a l’alçada del giratori de la sirena Lil.lia.
L’actuació forma part del pla d’asfaltat i reparació i construcció de voreres, amb una inversió de 400.000 euros (175.000 en voreres) que, entre altres, milloraran les de carrers com Mall, Jofre, València, Lleida, Hernán Cortés, Ctra. Mas Trempat, Guifré, Sant Ramon, Jaume I, Aparcament escola Ardenya, Escola Bressol Mas Balmanya, Cruïlles Mercè-Capmany i Mercè-Mall, Cruïlles Concepció-Capmany i Concepció-Mall i Gravina.

500-voreres

 

ENTREVISTA AMB EL VOLUNTARI EMILIO A L’ESPAI DE CREU ROJA
En el microespai de Creu Roja d’aquesta setmana la Marta Costa parla amb l’Emilio, que segons afirma l’entrevistadora, és un es un noi compromès i actiu amb el món que viu, de caràcter serè, creatiu i bon amic i company de voluntariat que fa un any va arribar a Sant Feliu procedent d’Argentina.
L’Emilio explica perquè es va fer voluntari, en les àrees que col.labora, què li aporta la seva tasca, què milloraria a l’entitat i també un espai per a l’anècdota.
Podeu escoltar el podcast al nostre web: www.rsf.cat a l’apartat “A la carta”.

500-creuroja

 

COL.LOQUEN LA VORADA DEL CARRER COLOM
Els operaris de l’empresa Obras y Pavimentos Brossa SA. Ja han col.locat les fileres de vorada que delimitarà el vial (mes estret) i les noves voreres (més amples) del carrer Colom en la seva reurbanització, espais que també comptarà amb pivots de protecció a banda i banda.
Les obres avancen a molt bon ritme i està previst que no entorpeixin el pas en activitats com el pas de la Rua del diumenge de Carnaval del 26 de febrer, que té el seu punt d’origen en el mateix port.

500-colon

 

TROBADA DE MOTOS ANTIGUES PASSADA PER AIGUA
El passat diumenge s’havia previst la gran trobada de motos antigues Ruta del Carrilet, especial sidecars als Jardins Juli Garreta, una activitat molt vistosa i participada però el temporal de mar i de pluja ho varen evitar. Malgrat tot, un grup d’amants de les motos i de l’aventura va desafiar la pluja i va assistir a la seva tradicional visita a Sant Feliu de Guíxols que se sol programar per mitjans de gener. La pluja d’enguany va fer que vinguessin uns quants amics i amigues menys, però la celebració es va fer igualment.

500-motos

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte 28 de gener
Camp de Futbol “Josep Suñer”
17,00 h. Futbol empreses El Cau- Veterans Palamós

Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
09,30 h. Benjamí A – Tordera
09,30 h. Benjami E – Aro C
11,00 h. Prebenjamí A – Bisbalenc A
11,00 h. Prebenjamí C- Global Palamós
12,30 h. Cadet A- Ca l’Aguidó A
15,00 h. Infantil B – Base Empordanet A
17,00 h. Juvenil B – Begur A

Pavelló “La Corchera”
Club Básquet Sant Feliu
09,00 h. Mini masc B – Lloret
09,30 h. PreMini Masc A- Vedruna
10,30 h. Mini Masc A – Lloret
16’00 h. Cadet Masculí- Farners
18’00 h. Junior A- Escola Pia
20’00 h. Sots 25- Blanes

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
18,00 h. C. Guíxols Futbol Sala A – Ca l’Aguidó

Diumenge 29 de gener
Camp de Futbol “Josep Suñer”
12,00 h. EF Sant Feliu Femení – Sant Esteve d’en Bas
16,00 Guixols A- Cassà

Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu

10,30 h. Benjami D- Global Palamós
10,30 h. Aleví c – Global Palamós
12,30 h. Infantil C- Pals
15,00 h. Cadet B –Aro A
17,00 h. Juvenil A- Anglès

Pavelló “La Corchera”
10,00 h. Junior B- Silenc
12,00 h. Senior- Minguella

ALTRES

Diumenge 29 de gener
Travessia no a la fred ( sortida a les 11 del matí del racó de Garbí).
Organitzada pel Club Aquàtic Xaloc.

500-basquet

 

El més llegit

I després