I després

15 NOTÍCIES + 15 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

PROCÉS SELECTIU PER AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA
L’Ajuntament de Sant Feliu a través de l’Àrea de Recursos Humans anuncia que s’obre un procés selectiu per la borsa de treball d’Auxiliar Administraiu/va de Turisme.
El termini de presentació d’instàncies es tancarà el 20 d’abril.
Trobareu tota la informació referent al procés a la Seu Electrònica de l’Ajuntament.
Telèfon d’informació de Recursos Humans: 972 32 70 38.

 

EL CARRER HOSPITAL ES TANCA DEFINITIVAMENT AL TRANSIT
Després de la seva reobertura provisional per les obres del pas elevat que s’estava construït a la cruïlla del carrer del Mall amb el carrer Mercè (davant del concessionari KIA), el carrer Hospital s’ha tornat a tancar al trànsit a l’alçada dels carrers Campany i Joan Goula, vial en el qual també s’hi estan realitzant les obres de remodelació de la façana de l’antic hospital, ja a peu de carrer.
Segons declarava l’alcalde a la nostra emissora, es preveu que quan s’acabin els treballs en aquest àmbit s’hi facin millores, entre les quals s’hi contempla l’arranjament del paviment malmès pel pas dels camions.
D’altra banda, acabats els dos passos de vianants del carrer Mercè, durant unes sis setmanes restarà tancat el carrer Concepció per tal de construir els de les cruïlles amb els carrers Capmany i Mall.

 

CAP DE SETMANA AMB LA TRAILWALKER A SANT FELIU
Aquest cap de setmana està prevista la celebració de la Trailwalker Intermon Oxfam amb la participació de 370 equips, 8 dels quals són de Sant Feliu, que sortiran d’Olot el dissabte i arribaran als Jardins Juli Garreta de Sant Feliu a través de les vies verdes.
A Sant Feliu tot és a punt per rebre als participants i s’han organitzat tot un seguit d’actuacions, tallers i demostracions en el punt d’arribada de les 2.200 persones que hi participen, a més dels seus acompanyants que s’han d’acostar a recollir-los.
Malgrat que les previsions meteorològiques no són del tot favorables, s’espera que no afectin als participants ni als col·laboradors de les activitats paral·leles previstes, el programa de les quals el podeu consultar a través del següent ARXIU

 

CAMPANYA DE DETECCIÓ DEL CÀNCER COLORECTAL A SFG
Aquest divendres i dissabte integrants la delegació de Catalunya Contra el Càncer de Sant Feliu de Guíxols participen en una campanya divulgativa, coincidint amb el Dia Mundial per a la Prevenció del Càncer de Còlon al mercat municipal, recordant la importància que té el cribratge colorectal.
Es convida, als homes i dones que tinguin entre 50 i 69 anys en l’any en curs a fer-se la prova. Segons dades encara provisionals del 2016, la participació en les proves a la regió és d’un 42,3%. Segons la projecció de nous casos de càncer el 2017, segons dades de Salut, en homes, després del càncer de pròstata (476) se situa el càncer colorectal, amb 370 casos, un 15% del total. En dones, aquest càncer també apareix en segon lloc, amb 236 casos, després del de mama (430).

 

20% DE DESCOMPTE EN ENTRADES DEL FESTIVAL
El Festival de la Porta Ferrada ofereix un 20% descompte en el preu de les entrades en una oferta limitada els dies 31 de març, 1 i 2 d’abril de 2017. Les entrades s’han de comprar només físicament a Sant Feliu de Guíxols (no en modalitat online).
Oficina de Turisme: divendres: de 16 a 19h. dissabte: de 10 a 14 i de 16 a 19h. i diumenge: de 10 a 14 i de 16 a 17h.
Sol Negre Música: en horari comercial de l’establiment: de 10 a 13 i de 17 a 20h, el divendres i el dissabte.
Descompte aplicable només a les noves incorporacions. Queden exclosos els concerts: Jamie Cullum, UB40, Fangoria, Zucchero i Love of Lesbian, pels quals ja es varen obtenir descomptes prèviament, així com en l’’Abonament Jazz.

 

DIJOUS, PLA DE XOC DE NETEJA A LA ZONA DE SANT POL
L’Àrea de Serveis de l’Ajuntament de Sant Feliu, continua amb la campanya coordinada de diversos serveis de manteniment a les zones més turístiques i als barris de la ciutat, un pla de xoc integral anomenat “Els dijous fem dissabte” que concentra diversos serveis com el de neteja viària, reparació i reposició d’ enllumenat públic, neteja d’embornals, pintura, reparació i reposició de mobiliari urbà, jardineria i senyalització horitzontal.
El pla no només pretén endreçar i deixar en les millors condicions els barris de Sant Feliu sinó que, un cop tot sigui net i endreçat, els ciutadans prenguin consciència “que val la pena viure i conviure en aquestes condicions i que es conscienciïn que tots plegats podem esforçar-nos més per a mantenir-los així”.
El proper dijous, 6 d’abril, s’actuarà a la zona de la platja de Sant Pol.

 

ASSEMBLEA DE VEÏNS DEL BARRI DEL PUIG
L’Associació de Veïns del Barri del Puig convoca Assemblea General Ordinària per aquest dissabte 1 d’abril a les 17:30h. als safareigs del Puig (Baixada del Puig s/n) amb el següent ordre del dia:
1-Estat actual del Pla de Barris
2-Tancament del carrer Nou del Garrofer
3-Precs i preguntes.

 

REPORTATGE SOBRE L’HERÈNCIA DELS ANLLÓ A TV3
El passat dilluns, 27 de març, un equip del programa de Televisió de Catalunya “Valor afegit” va fer l’enregistrament de l’espai a Sant Feliu de Guíxols. El tema triat tractava la gestió de l’herència intestada dels germans Anlló, i la forma en què revertirà a la ciutat. Els periodistes van entrevistar, entre altres, l’alcalde, Carles Motas, a més d’un enregistrament de bona part de l’antic patrimoni hoteler dels dos germans. Encara no hi ha data definida per l’emissió d’aquest programa, però serà en poques setmanes.

 

APROVADES DUES MOCIONS DEL MES EN EL DARRER PLE
MES- Sant Feliu de Guíxols va presentar en el Ple Municipal ordinari de dijous una moció per instar al govern espanyol a declarar nul el judici de Lluís Companys, considerant “que no és comprensible que cap govern espanyol hagi accedit a certificar la nul·litat d’aquestes certificacions i a incloure aquesta declaració a la denominada Llei de la Memòria Històrica, amb tots els efectes jurídics que aquesta declaració comporta”.
En una nota enviada als mitjans es congratulen que la moció presentada fos recolzada per tots els grups municipals amb l’aprovació per unanimitat.
Podeu consultar la nota accedint al següent ARXIU
També ha difós una nota sobre una altra moció sobre els pisos turístics: ARXIU

 

CAMPIONAT DE TÈCNICA DE SALTS AL PAVELLÓ
Aquest diumenge, 2 de abril, el Club Taekwondo A Punt de Sant Feliu de Guíxols organitza un campionat de tècnica de salts al pavelló municipal de La Corxera des de les 9 del matí fins la 1 del migdia, amb la participació de clubs procedents de les demarcacions de Girona i Barcelona.
El campionat consisteix en dos proves de tècnica, frontal i lateral, havent de fer diana, cada vegada a més alçada, a més de superar un obstacle sense fer-lo caure.

 

EL FESTIVAL LLIURA UN XEC A L’ASSOCIACIÓ VIU AUTISME
L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i The Project varen lliurar el passat dimars en el decurs de la presentació oficial del festival als mitjans de comunicació, un xec per valor de 2.620 euros a l’associació Viu Autisme de Castell-Platja d’Aro 2.620 euros, recaptats a través de la campanya d’entrades solidàries, per donar suport a la tasca que porta a terme l’entitat amb els nens teactius i les seves famílies.
La presidenta de Viu Autisme, Sara Garcia, va destacar la importància solidària del Festival Porta Ferrada i es negocia amb la direcció de The Project la possibilitat de fer visible a l’associació en el decurs del festival que ja ha ofert a l’entitat la possibilitat de disposar d’un espai d’informació en el village del recinte del port.

 

PIULADA DES DEL BALDIRI REIXACH DE SFG
Donem difusió a una piulada realitzada des de l’Escola Bardiri Reixach de Sant Feliu de Guíxols en el qual és evident la impotència que representa la degradació de l’entorn pel comportament incívic d’algunes persones.
Amb el banc maltractat i la brutícia al seu voltant, amb la proximitat del centre educatiu i del parc infantil de la plaça dels pisos verds, en el peu de foto s’hi apunta: “Eduquem els nostres alumnes amb civisme i respecte per l’entorn, però què podem fer si la societat no ho valora? #volemescolaneta”

 

SATISFACCIÓ PER LA PASSADA AUDICIÓ DE SARDANES
“Fantàstica audició. Moltíssima gent”. Així definia Dolors Puig, la presidenta de l’Agrupació Amics de la Sardana l’audició del passat diumenge al passeig amb la cobla La Principal de Banyoles. Amb sardanes de Coll Ferrando, Jaume Oliver, Ramon Vilà, Ricard Viladesau, Ventura Tort, i Josep Saderra, la ballada agradà molt al públic per l’encert en el programa i la bona execució de la cobla.
També han publicat que “el sorteig del tortell de la prestigiosa pastisseria Cortès, en aquesta ocasió va afavorir el nostre gran amic Lluís Barber, que fou lliurat pel vicepresident de l’Agrupació Amics de la Sardana, Joan Teixidor”.

 

UN VESPER D’ABELLES AL CARRER MONESTIR DE SFG
Un amic ens ha proporcionat aquesta fotografia on es pot veure un vesper d’abelles en plena via pública, justament en el mur de separació del carrer del Monestir de la plaça de l’església parroquial, un element gens habitual en espais urbans i que sempre provoquen un gran respecte.
Sembla ser que fou enretirat, segurament per algun avís ja que unes hores més tard ja havia desaparegut, però queda constància mitjançant aquesta fotografia cedida que publiquem.

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte 1 d’abril
Camp de Futbol “Josep Suñer”
16,00 h. Futbol empreses La Pansa – Veterans Palamós

Camp de Futbol de Vilartagues
EF Sant Feliu
09.30h Aleví A – Girona
09.30h Aleví B – Girona
11,00 h. Benjamí B – Calonge
12.30h Cadet A – Pals
15.00h Infantil A – Begur
17.00h Juvenil B – FE Palamós

Pavelló “La Corchera”
Club Básquet Sant Feliu
09.00h Premini Masculí B – Torroella
10.30h Premini Masculí A – Fontajau
10,30 h. Mini Femení – Farners

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
18.00h C Guíxols Futbol Sala B – Caldes

Diumenge 2 d’abril

Camp de Futbol “Josep Suñer”
EF Sant Feliu
10.00h Infantil C – Fornells
12.00h Infantil C – Montessori
17.00h AD Guíxols A – L’Escala

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
Club Básquet Sant Feliu
10.00h Junior Femení – Cassanenc
12,00 h. Sots 25 masculí – Arbucies

El més llegit

I després