I després

15 dies festius per aquest 2023 a Sant Feliu, amb diferents caps de setmana llargs

Compartiu aquesta història

El calendari laboral per aquest any, aprovat pel govern català, inclou les típiques festes de Nadal, la Setmana Santa, el Pont de la Puríssima, la Mare de Déu de l’Agost, la diada de Catalunya de l’11 de setembre, així com el 12 d’octubre, Dia de la Hispanitat.

El primer festiu d’aquest any 2023 serà aquest divendres, 6 de gener, dia de Reis. Serà el primer cap de setmana llarg d’aquest 2023. D’aquí a un mes, el dia 17 de febrer, dia de carnestoltes, és una de les dues festes locals i per tant serà festiu a Sant Feliu.

Després haurem d’esperar a principis d’abril, amb la Setmana Santa que no cau fins divendres 7 d’abril al Dilluns de Pasqua, que és festa autonòmica. L’1 de maig, dia del treballador, cau en dilluns així com la Diada de l’onze de setembre. Com és habitual, el primer d’agost, diada de Sant Feliu, és festiu a la ciutat coincidint amb la Festa Major.

També seran festius el 12 d’octubre, dijous, el primer de novembre, dimecres, així com el pont de la Constitució. El dia 6 de desembre serà dimecres i el 8 divendres. Pel que fa al Nadal del 2023, el 25 el celebrarem en dilluns i el 26, Sant Esteve, en dimarts.

Aquests són els dies festius del calendari laboral d’aquest 2023 amb 13 dates assenyalades, més les dues festes locals del febrer i l’agost. Més enllà d’aquestes dies festius per a tothom, cal remarcar les festes de lliure elecció triades per les escoles i instituts locals. Encara per aquest curs escolar es marquen els dies 20 i 21 de febrer, coincidint amb el cap de setmana de carnestoltes. El 2 de maig també es festa de lliure disposició escolar a Sant Feliu.

 

 

El més llegit

I després