I després

14 NOTÍCIES + 14 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

ESPECTACULAR ACCIDENT ENTRE SANT FELIU I SANTA CRISTINA
La tarda d’aquest dijous, a les 14:55 h. s’ha produït un espectacular accident entre Sant Feliu i Santa Cristina d’Aro amb tres vehicles implicats sense haver de lamentar ferits d’importància.
Un vehicle circulava en direcció a Girona ha envaït el carril contrari i ha obligat a dos vehicles a esquivar-lo (a la foto), en un dels quals (el fosc) hi viatjava una dona amb dos menors.
L’accident s’ha produït a l’alçada de la nau de 6º Continente, on el vehicle blanc s’ha desestabilitzat en fregar amb el de l’infractor i el vehicle fosc ha sortit de la via en intentar esquivar-los. Els bombers han retirat els vehicles mentre es produïen llargues cues i els Mossos d’Esquadra realitzaven el control d’alcoholèmia al primer conductor, el resultat del qual no ha transcendit.

accident

 

REPOSEN LA SENYERA ARRABASSADA DEL PASSEIG
Dimecres es va hissar l’anterior senyera que onejava al masteler del passeig després que uns desconeguts arrabassessin la que s’hi va penjar el passat l’11 de setembre.
Els autors, als quals el president de Guíxols per la Independència (GxI), Josep Albertí, ha titllat de covards, varen realitzar l’acció la nit del divendres, just quan GxI estava celebrant un acte al teatre amb la presència de Lluís Llach.
Amb la col·laboració de la brigada d’obres municipal es va redreçar el masteler i es va hissar la senyera que s’havia arriat, coincidint amb la Diada, per renovar-la.
Albertí declarava a la nostra emissora que l’adquisició de la senyera es fa amb aportacions particulars i que enguany s’havia dedicat a persones desaparegudes, entre elles els brigadistes internacionals que reposen al cementiri de Sant Feliu.

500-bandera

 

PARTICIPANTS A LA PROPERA FIRA DE NADAL
L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols informa que si sou artesans o botiguers i teniu producte tradicional nadalenc , fins el 28 de novembre, podeu demanar participació a la Fira de Nadal que se celebrarà els dies 3 i 4 de desembre a la Rambla Vidal.
Trobareu les condicions de participació a la seu electrònica del web www.guixols.cat , al telèfon 972 82 06 46 o al correu adl@guixols.cat

500-fira-nadal

 

OFERTA DE TREBALL
Empresa de Sant Feliu de Guíxols busca persona polivalent amb experiència en el sector de l’automoció per atenció en taulell, venda, magatzem i repartiment.
Major de 25 anys amb coneixements bàsics d’informàtica, domini del català, castellà i si és possible un mínim d’anglès (opcional), que sigui responsable, amb carnet de conduir i amb intenció d’integrar-se indefinidament a l’empresa. Els interessats truqueu al telèfon: 629 26 37 79.

500-treball

 

NOTA DE GUÍXOLS-ANC SOBRE LA VISITA DE LLUÍS LLACH
Divendres el teatre es va omplir en l’acte organitzat per Guíxols per la Independència-ANC per escoltar a Lluís Llach “que va apropar la tasca del Parlament i el camí inequívoc que segueix cap a la independència”. El Diputat va contestar les preguntes del públic i va destacar que la part més important d’aquest procés és la societat civil, que el va iniciar i que ara té un paper decisiu. “Caldrà que estigui atenta i preparada per defensar les nostres institucions”.
En aquest sentit, Guíxols per la Independència ANC ha organitzat autocars gratuïts, dels que ja queden poques places, per anar a la concentració de Barcelona el proper 13 de novembre. Per reserves, cal adreçar-se al correu a guixols@assemblea.cat

500-gxi

 

DIUMENGE AL TEATRE, TERRA BAIXA DE GUIMERÀ
El proper diumenge 13 de novembre, a les 6 de la tarda, en el Teatre Auditori Municipal de Sant Feliu de Guíxols, la companyia de teatre La Trapa de l’Agrupació Congrés representarà “Terra baixa”, el gran clàssic del teatre català tracta un dels temes recurrents en les tragèdies de Guimerà: la problemàtica de la possessió amorosa. La passió enfollida i cega, en aquest cas, arrossega en Sebastià cap a la Marta. Ella accepta de grat la possessió, fins que arriba en Manelic, un ingenu salvatge, ple de vida, que la va transformant a poc a poc. La Marta se sentirà embrutida i decidirà salvar-se a través de l’amor fresc i virginal d’un Home Nou. La història de Terra baixa és molt emotiva.

500-teatre

 

EXCURSIÓ A MONTSERRAT AMB LA PENYA BARCELONISTA GUIXOLENCA
Pel diumenge, 20 de novembre, la Penya Barcelonista Guixolenca ha organitzat una excursió oberta a Montserrat, amb sortida a les 8 del matí de la Pl. del Monestir (lloc habitual de sortida del bus de la Penya), a temps d’assistir a la missa, escoltar l’Escolania cantar el Virolai i dinar de l’expedició a l’Hotel Bruc.
Preu per socis: 35 €, general: 37 € i nens (fins a 10 anys) 30 €. Inclou el bus i el dinar.
Opció de pujar a Montserrat amb l’Aeri per aquells que ho desitgin (preu no inclòs).
Per reservar cal trucar al 615142907 o escriure a pbguixolenca@gmail.com Data límit per inscriure’s: dilluns 14 de novembre.

500-pbg

 

PUBLIQUEN FOTOS DE LES OBRES DE L’SKATE & BIKE PARK
Va prenent forma l’ampliació, enjardinament, il.luminació, accessos, etc. del Bike & Skate Parc de Sant Feliu en el qual s’hi inverteixen 44.443 euros i que comptarà amb una ampliació de la pista, amb nous elements, de 105 m2 on es crea un paviment en el retranqueig existent, on també s’ubicarà una zona de plans inclinats, s’incorporarà una barana de formigó en la zona nord oest i dos manual pads.
S’habilita una escala en l’accés principal i s’enjardinarà l’existent a peu pla des de la pineda situada en el est de la pista, per tal de garantir la seva funcionalitat. També es preveu enjardinar els voltants de la pista per tal d’integrar-la paisatgísticament.

500-skate

 

AGUS SEGURA I XAVI LLORET REGENTARAN CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA
La taverna Cas Romagué a la Casa Irla comença una nova temporada, amb l’Agus Segura a la barra i la programació, i el xef Xavier Lloret als fogons. Donaran cabuda tots els músics de Sant Feliu, i altres d’arreu.
També podrem veure els partits del Barça amb pantalla gegant. I els dissabtes i diumenges: l’hora del vermut. Per a les associacions de SFG ofereixen el local per a fer reunions i esdeveniments.
Horaris: de dimecres a dissabte de 19:00 a 2:00 h. (tambe dimarts, si hi ha Champions League), dissabte i diumenge vermut d’11:30 a 14 h i diumenges tarda de 16:30 a 22:00 h.

500-agus

 

NETEJA DE XOC A L’ENTORN DE LA PLAÇA DELS DRETS HUMANS
L’Ajuntament ha programat per aquest 2016 sis neteges de xoc a diversos punts de la ciutat fent diferents serveis consistents en repàs de contenidors, campanya intensiva de neteja, retirada d’herbes, repàs general a tot l’àmbit.
Es tracta d’una campanya intensiva anomenada “Els dijous fem dissabte”, que l”empresa Cespa i l’Ajuntament han dissenyat per fer una neteja intensiva de diferents espais, el primer dijous de cada mes i que aquest dijous s’ha portat a terme a la plaça dels Drets Humans el tram del C/ Joan Camisó al C/ J. Domènech i Avda. Catalunya.

500-neteja

 

PRIMER ESPAI DEL MES A RSF DE CREU ROJA SANT FELIU-VALL D’ARO
El passat dissabte es va emetre el primer microespai de l’Assemblea de Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro , que podeu escoltar en el podcast en l’apartat a la carta del nostre web www.rsf.cat amb la veu de Marta Costa. En el següent arxiu podeu consultar el guio

500-creu-roja

 

CONCERTS I ACTIVITATS A CAS ROMAGUÉ – CASA IRLA
– Dijous 10 de novembre, 21:00 h. : QUIZ MUSICAL (Joc de preguntes)
– Divendres 11 de novembre, 21:00 h. : AVITAL RAZ (Israel, Cabaret, Blues, Cançó jueva…)
– Dissabte 12 de novembre, 21:00 h. The WILDER COMPANY (Girona, rock d’arrels/americana) & Dj Nobi
– Diumenge 13 de novembre, 12:00 h., concert / vermut amb : GRAE J WALL (Uk, folk) & MÄKKELÄ(Finlandia/Alemanya, folk/Chanson)
– Dimecres 16 de novembre, 21:00 h. : QUIZ GENERAL (Joc de preguntes)

500-irla

 

CONCERTS AL BAR LA GOLETA
● Dissabte 12 de Novembre – 23:00h – Entrada Inversa – Nit de Punk: Concert amb JODER KE BIEN (Terrassa) + ESPEKTROS (Sant Feliu de Guíxols).
● Dissabte 19 de Novembre – 23:00h – Entrada Inversa – Electric Underground Session II amb els Dj’s. ARSEN KRIZTLEN & JAVIER ORTIZ.

500-goleta

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte 12 de novembre
Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
09,30 h. Aleví A – Lloret
09,30 h. Aleví B – Bell lloc
11,00 h. Benjamí C – Aro
11,00 h. Prebenjamí A – Costa Brava
12,30 h. Cadet A – Banyoles
15,00 h. Infantil A – Breda
17,00 h. Futbol empreses, La Pansa – El cau

Pavelló “La Corchera”
Club Básquet Sant Feliu

09,00 h. Mini Masculí B – Nou Caules
10,30 h. Infantil Masculí A – Vedruna
12,00 h. Cadet Femení – Verges

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
17,00 h. C. Guíxols Futbol Sala A – Cadaques
19,00 h. C. Guíxols Futbol Sala B – Caldes

Diumenge 13 de novembre
Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
09,30 h. Benjamí D – Calonge
09,30 h. Aleví B – Bell Lloc
11,00 h. Benjamí E – Begur
11,00 h. Prebenjamí B – Bisbalenc
12,30 h. Infantil C – Palafrugell
15,00 h. Cadet C – Unió
17,00 h. Vilartagues CF – Arbucies
19,00 h. Juvenil B – Vidrerenca

Pavelló “La Corchera”
Club Básquet Sant Feliu
10,00 h. Junior Femení – Tordera

500-cartell

El més llegit

I després