I després

14 NOTÍCIES + 14 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

INFORMACIÓ SOBRE EL CENS ELECTORAL 21-D
El cens electoral per les eleccions del 21 de desembre estarà en exposició pública del 3 al 10 de novembre de 2017 a l’Ajuntament. Aquest termini és el vigent per a fer al.legacions si noteu que hi pot haver omissions o errors.
Les consultes es poden fer: Presencialment, o per telèfon, a qualsevol de les oficines de registre, els dies laborables (de dilluns a divendres no festius) de 9:00 a 14:00 hores:
Ajuntament, a la Plaça del Mercat 6-9 (972 32 70 00)
-Centre cívic Vilartagues, a la Plaça Salvador Espriu s/n (972 82 01 01)
Tota la informació al tràmit: http://ciutada.guixols.cat/tramit/Consulta-cens-per-eleccions-al-Parlament-de-Catalunya-del-21-de-desembre-de-2017_1289

 

AQUEST DISSABTE, JORNADA EXTRA DEL PASSATGE DEL TERROR
La iniciativa de l’Associació de Festes Ganxones de muntar per aquestes dates El Passatge del Terror a Sant Feliu, ha superat per segon any consecutiu, les expectatives.
Amb antelació, les entrades es varen exhaurir i se’n varen posar un centenar més a la venda que també es varen adquirir ràpidament.
Després de l’èxit, aquest dissabte es fa una representació extra, atenent a la demanda dels que havien quedat fora per entrar en un nou espai que l’Ajuntament ha posat a disposició dels organitzadors, com són els Jardins del Monestir i l’antiga Casa Blasco, que s’ha ambientat amb quadres tètrics i una cinquantena de personatges que s’han fet famosos a través de les principals pel·lícules del gènere cinematogràfic.

 

AQUEST DIUMENGE, TEATRE AMATEUR A SFG
Aquest diumenge 5 de novembre a les 6 de la tarda es representa al Teatre-Auditori Narcís Masferrer l’obra Cansalada Cancel·lada, de Gerard Vàzquez, dirigida per Maria Miralda, a càrrec d’Els Amics de les Arts.
“Un actor i un director comencen a assajar un text. L’actor sempre arriba tard, sempre té algun subterfugi. El director no aconsegueix cap resultat, ni la disciplina de l’actor. El text que assagen no hi ha manera d’entendre’l. El procés creatiu no arriba a iniciar-se. Dos personatges fracassats que no aconsegueixen tirar endavant res del que es proposen. Amb humor absurd, personatges quotidians i situacions “beketianes”, Cansalada cancel·lada ens fa reflexionar sobre la importància que té posar dedicació i amor a tot el que fem diàriament”.

 

ELS BRETOLS PINTEN EL BUST DE GARRETA
Els brètols de l’esprai continuen embrutant façanes, cartells, persianes i, ara, li ha tocat el torn al bust de l’il·lustre músic ganxó Juli Garreta, obra realitzada per l’escultor local J.Balmaña l’any 1935, ubicada en els jardins del passeig que porten el seu nom.
La peça de bronze ha rebut una desgradable capa de pintura argentada, acció que es repeteix, ja que la placa en ocasions ha estat pintada i en altres arrencada.
Fa uns mesos ja denunciàvem les accions dels garfiters incontrolats que estampen la seva signatura o el nom de guerra que els identifica entre el col·lectiu de brètols que no tenen cap mena de mirament i que denigren la imatge de Sant Feliu amb les seves accions.

 

ACTIVITATS D’AQUEST CAP DE SETMANA A LA BIBLIOTECA
-Divendres 3 de novembre a les 20:00 h: Club de Lectura: Lluvia negra, de Masuji Ibuse, a càrrec de l’escriptor i coordinador del club Toni Sala.
-Dissabte 4 de novembre a les 11:00h: Taller de PaperCraft monuments del món. A càrrec d’Alba Navarro.

 

RUTA GAZIEL, AQUEST DISSABTE
Xarxa del Patrimoni Literari Català ha programat la Ruta Gaziel, un passeig comentat pels espais de Sant Feliu de Guíxols en els que l’escriptor hi va viure i es va inspirar per relatar el seu Sant Feliu de la Costa Brava.
L’activitat és promoguda per la Biblioteca Octavi Viader i Margarit, amb la col·laboració d’Amics del Museu de Sant Feliu de Guíxols.
Sortida de la biblioteca a les 11 del matí del dissabte 4 de novembre, i resseguirà els llocs més emblemàtics de la literatura de Gaziel, visita és oberta a tothom i gratuïta.
Cal inscripció prèvia a la mateixa biblioteca per telèfon (972 32 50 47) o per correu electrònic (biblioteca@guixols.cat)

 

XERRADA DE JUANJO FERNÁNDEZ A LA FUNDACIÓ COR DE MARIA-SANT JOSEP
El proper dijous 9 de novembre a les 21.00h al teatre de Sant Feliu, la Fundació Cor de Maria-Sant Josep ofereix la xerrada “Amb R de Respecte” a càrrec de l’escriptor i conferenciant Juanjo Fernández. Fernández ha vingut diverses vegades i sempre ha gaudit d’un gran èxit de públic, ja que les seves xerrades són amenes i constructives, sempre molt adaptades a la realitat de les famílies.La xerrada és gratuïta i oberta a totes les persones que ho desitgin.

 

CONTINUA LA REMODELACIÓ DEL RECINTE DE JULI GARRETA
Des de mitjans del mes de setembre s’està portant a terme la remodelació d’una superfície d’uns 2.000 m² d’un dels espais que conformen els Jardins Juli Garreta, on s’hi celebren molts esdeveniments (aplec de la sardana, fira, Trailwalker, Nomad, timbalada, etc) i on els parterres acotaven molt el pas i es trepitjava la gespa.
Ja es pot comprovar la futura estètica amb l’eliminació d’obstacles, amb escocells d’acer-corten pels arbres, instal·lació elèctrica, nous fanals, la base sòlida amb pendents per a l’aigua de pluja, que es complementarà amb un nou enjardinament.
L’obra, que ja està molt avançada, té un cost de 57.025 euros.

 

NOVA DIRECCIÓ A LA TAVERNA DE CAS ROMAGUÉ
La Casa Irla informava dimarts que des del passat dimecres, 1 de novembre, la Taverna de Cas Romagué torna a estar oberta amb nova direcció de Jaume Sabaté.
De moment no disposem de més informació sobre concerts i activitats, però si que s’especifica que s’hi fan sopars, tapes, copes, cafès i partits de futbol en pantalla gegant.
També s’afegeix que en els propers dies s’informarà sobre la data de la inauguració oficial.

 

PRESENTACIÓ DE LLIBRE A LA BIBLIOTECA
Omnium Cultural i la Biblioteca Octavi Viader presenten el dissabte de la setmana entrant, 11 de novembre a les 19h., el llibre “La Matemàtica de la història: Alexandre Deulofeu o el pensador global”, de Juli Gutiérrez Deulofeu, historiador i enginyer agrícola.
Alexandre Deulofeu va observar que la història es repeteix en cicles perfectament definits. Els seus estudis el varen portar a poder fer algunes prediccions: la desintegració soviètica, la reunificació alemanya, l’expansió xinesa, el desmembrament d’estats europeus, expansió d’una Alemanya forta i la desintegració de l’Estat espanyol l’any 2029. Es recomana el documental: Sense Ficció de TV3 del 19 de setembre. http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/sense-ficcio/alexandre-deulofeu-lhistoriador-del-futur/video/5684862/

 

II FESTA DE LA GENT GRAN DE SANT FELIU
Aquest diumenge se celebra al pavelló de La Corxera, amb els tiquets exhaurits, la II Festa de la Gent Gran, que aplegarà unes 900 persones que gaudiran d’un dinar i d’un espectacle d’humor a càrrec de Jordi LP i de l’actuació de La Chatta, orquestra que lideren el cantant ganxó Lorenzo i la seva dona Ingrid.
La festa es destina a les persones majors de 65 anys, que aporta 5 euros i d’un acompanyant, que n’aporta 14 i que havien de retirar els tiquets abans del dilluns. Es va donar preferència a les persones empadronades a Sant Feliu i, posteriorment, se’n varen expedir a persones dels municipis veïns.
A les 13:00h. s’obriran les portes, a les 13:30h. els Pirates serviran el dinar, tot seguit actuarà Jordi LP i tancarà l’orquestra La Chatta amb música de ball. També hi haurà servei de Montdela.

 

NOTES DE LA INTERVENCIÓ DE GDC EN EL DARRER PLE ORDINARI
– “El govern refusa la nostra proposta per millorar el rigor informatiu del #Guixols, garantir els espais adients de pluralitat per a tots els grups municipals i despertar l’ interès participatiu de la ciutadania en la publicació. http://guixolsdesdelcarrer.cat/%E2%86%92-26-doctubre-de-2017-ple-municipal-nota-del-grup.html
-“Una mobilització social contra el 155 interpel·la a molts més actors, a molta més gent, que no pas una mobilització per la independència.” http://guixolsdesdelcarrer.cat/aprovada-una-mocio-de-gdc-de-rebuig-al-155-i-en-defensa-de-lautogovern.html

 

“TRAZOS DE SANGRE” ES PRESENTARÀ LA SETMANA ENTRANT
El dissabte de la setmana entrant, 11 de novembre a les 19:00h. es presentarà a la Casa Irla el llibre “Trazos de sangre”, de Marc Juera i David Sandó, una novel·la realitzada a quatre mans, que comptarà amb la presència dels autors que ampliaran la següent sinopsi: “La vida de Surii ha canviat radicalment després de l’atac a l’Acadèmia. Envellit, lesionat i derrotat en cos i ànima, el mag haurà d’afrontar ara el seu major repte: viatjar fins al Continent Salvatge, un lloc situat en els confinis de la Terra al que solament un boig s’atreviria a anar, a la recerca d’una cura per al seu mal; una cura el preu de la qual haurà de pagar amb sang”.

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte 4 de novembre
Camp de Futbol Josep Sunyer i Arxer
E.F. Sant Feliu
09,00 h. Aleví A – Blanenc
09,00 h. Aleví D – Begur
11,00 h. Benjamí B – Figueres
11,00 h. Benjamí C – Palamós
12,30 h. Infantil A – Quart
16,00 h. Infantil B – Flaçà
18,00 h. Juvenil B – Fornells
20,00 h. Futbol empreses La Pansa – Ca la Guidó

Camp de Futbol de Vilartagues
Pavelló “La Corxera”
C.B. Sant Feliu
09,00 h. Premini Masculí – Quart
09,00 h. Preinfantil Masculí Vermell – Blanes
10,30 h. Cadet Femení – Olot
10,30 h. Preinfantil Femení – Vall d’en Bas
12,30 h. Cadet Masculí – ADEPAF
16,00 h. Senior Masculí B – Fontcoberta
18,00 h. Senior Masculí – Cassanenc

Diumenge 5 de novembre

Camp de Futbol Josep Sunyer i Arxer
E.F. Sant Feliu
11,00 h. Prebenjamí B – Monells
11,00 h. Prebenjamí C – Global Palamós
12,30 h. Cadet B – Llagostera
16,00 h. AD Guíxols – Marca de l’Ham
18,00 h. Femení – Manlleu

Pavelló “Carles Nadal”
10,00 h. Junior Masculí 01 – Fontajau
12,00 h. Junior Masculí 00 – CESET

 

El més llegit

I després