I després

14 DE NOVEMBRE: RECULL DE NOTÍCIES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

XERRADA “PARES I MARES IMPERFECTES” AMB ANNA MANSO AL SANT JOSEP

Serà sota el nom de Pares i mares imperfectes. La pitjor mare del món. La perfecció mata, l’humor salva vides.
Tindrà lloc el dijous 15 de novembre a les 21.30 hores a la sala d’actes de l’edifici Sant Josep del Centre Educatiu Cor de Maria-Sant Josep.
S’hi tractaran temes com ara: de voler ser la millor a convertir-se en la pitjor mare del món, tot allò que passa quan tens fills i que ningú t’ha explicat o surt de l’armari i crida sóc imperfecte, entre altres.
Activitat gratuïta i oberta a tothom.


EL SIAD ORGANITZA LA III JORNADA DE FORMACIÓ PER A PROFESSIONALS

Serà sota el títol Violències sexuals: eines per a la detecció i actuació i tindrà lloc el 23 de novembre a les 9 del matí al Monestir de Sant Feliu.
Comptarà amb professionals de diferents àmbits que compartiran la seva perspectiva i experiència a l’hora de treballar en la prevenció, detecció i actuació en matèria de violències sexuals, com poden ser l’assetjament sexual i per raó de sexe, les agressions masclistes, entre altres.
Està dirigida especialment a personal educatiu, social i sanitari, així com altres llocs de treball que puguin tenir contacte directe amb aquestes situacions.
La inscripció és obligatòria i es pot fer clicant aquí.


“PETITET”, NOVA PROJECCIÓ DINS EL CICLE DE CINEMA GAUDÍ

Aquest divendres 16 de novembre, dins el Circuit Estable de Cinema Català Cicle Gaudí, es projectarà al Casino Guixolenc de Sant Feliu el documental Petitet a partir de les 21 hores.
Petitet, un ex-músic gitano barceloní, el pare del qual va ser un dels palmeros del mític Peret, va prometre a la seva mare moribunda que un dia portaria la rumba catalana a l’escenari d’un gran teatre de Barcelona.
Ara, per a poder complir la promesa, haurà de reunir una vintena de músics gitanos, genials però indisciplinats, i aconseguir que s’entenguin amb una orquestra simfònica.
El preu de l’entrada és de 4,50 euros i de 3 euros amb el Carnet Jove.
La darrera projecció será el 14 de desembre amb Les distàncies d’Elena Trapé.


TALLER DE JOCS DE TEATRE A LA BIBLIOTECA

És una activitat que proposa a les nenes i nens jocs d’animació teatral. És una activitat gratuïta sense inscripció prèvia.
Tindrà lloc a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit a les 11 del matí del dissabte 17 de novembre.


AUDICIÓ I CONCERT DE SARDANES A SANT FELIU

Aquest diumenge dia 18 a les 12 del migida, audició de sardanes amb la Cobla Jovenívola de Sabadell al Passeig dels Guíxols.
És una activitat organitzada per l’Agrupació Amics de la Sardana.
I a partir de les 6 de la tarda, concert també amb la cobla Jovenívola de Sabadell. Tindrà lloc al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu a les 6 de la tarda. El preu de l’entrada general és de 10€ i de 5€ per a socis de l’Agrupació i jubilats. Les entrades es poden adquirir a l’Oficina de Turisme, a l’edifici del Monestir.


LA DEIXALLERIA MÒBIL A LA PLAÇA CEUTA

Des de l’Àrea de Neteja Urbana de l’ajuntament s’informa que estarà disponible el dimecres dia 24 d’octubre, de 10 del matí a 1 del migdia i de 4 a 6 de la tarda.
La podreu fer servir per desprendre-us del material de rebuig que no s’admet als contenidors habituals que es troben a la via pública.
Si voleu més informació podeu trucar al telèfon gratuït 900.102.605.
Podeu conèixer aquest servei, aquí.


 

El més llegit

I després