I després

13 NOTÍCIES + 13 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

BORSA DE TREBALL, AGENT DE LA POLICÍA LOCAL
Des de L’Àrea de Recursos Humans de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols es comunica que s’ha procedit a la publicació de la convocatòria i les bases específiques del procés selectiu per a concurs de mèrits amb avaluació de capacitats per a la provisió definitiva d’una plaça d’agent de la policia local per a mobilitat. El termini de presentació d’instàncies compren des del dia 19 de gener fins el 7 de febrer, ambdós inclosos.
Tota la informació es troba a la disposició dels usuaris i usuàries a la Seu Electrònica de la Corporació: www.guixols.cat
Així mateix, es trameten els enllaços que poden ser d’interès: Processos Selectius Oferta de Treball Bases específiques BOP Anunci convocatòria DOGC

 

GRAN ÈXIT DEL DOCUMENTAL “LES NENES DE LA GUERRA”
El documental “Les nenes de la guerra” que s’estrenava per al públic va superar totes les expectatives en les dues projeccions que es varen fer al Teatre-Auditori municipal de Sant Feliu amb el teatre ple en la primera i unes 300 persones en la segona.
Satisfacció entre els component d’Auris 10 que, dirigits per l’Amàlia Feixes, el varen fer possible amb els testimonis de deu dones que durant la guerra civil eren nenes.
L’estrena es complementarà amb una exposició al Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols, on durant quatre diumenges (18 i 25 de febrer i 4 i 11 de març) es projectaran les entrevistes personals completes a cada protagonista. S’emetran de tres en tres, a les 11 hores del matí.

 

NOVA PROJECCIÓ DINS DEL CICLE GAUDÍ
Aquest divendres 19 de gener, a les 21:00 hores, dins del Cicle Gaudí de cinema català, s’ha programat la pel·lícula Tierra Firme (comèdia) al Casino Guíxolenc del Passeig del Mar 36-38.). Preu: 4,50€.
A Tierra Firme Carles Marquès –Marcet explica la història d’una parella de noies que viu en un vaixell i que ha de fer front als desig de ser mare d’una d’elles. Res més senzill i res més complex que la qüestió de la maternitat que, en la cruïlla que suposa un embaràs no són poques… .www.ciclegaudi.cat

 

CONFERÈNCIA ORGANITZADA PER L’ÀREA DE MEDI AMBIENT
Aquest divendres, 19 de gener a les 19:00 hores, a la Biblioteca se celebrarà la conferència organitzada per l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Feliu “L’important efecte del canvi climàtic i les espècies del fons marí de Sant Feliu”, a càrrec de Joaquim Garrabou de l’Institut de Ciències del Mar CSIC (ICM-CSIC).
Entre altres, el conferenciant ha participat en un treball liderat per l’Institut de Ciències del Mar del CSIC (ICM-CSIC), estudiant la resposta a l’escalfament de poblacions de gorgònia vermella (Paramuricea clavata) de la Mediterrània. Estudiar aquest aspecte és clau per descobrir la vulnerabilitat de les espècies a l’escalfament de les aigües de la Mediterrània.

 

26A TROBADA DE MOTOS HISTÒRIQUES “RUTA DEL CARRILET”
Aquest diumenge, 21 de gener, Sant Feliu de Guíxols tornarà a ser el destí dels amants de les motos històriques, que s’exposaran als Jardins juli Garreta, on un any més es podran admirar aquestes màquines amb sidecar que arriben a la ciutat seguin la Ruta del Carrilet per celebrar la 26a Trobada de Motos Històriques
Després de les parades habituals en el trajecte, que s’inicia a Girona, es concentraran a Sant Feliu des de les 12:00 h. fins les 13.30 h. aproximadament.
L’any passat la pluja i en vent varen deslluir l’activitat i es va celebrar amb els valents que es varen desplaçar amb un acte a l’Ajuntament, col·laborador de l’esdeveniment, i s’espera que el temps acompanyi en aquesta ocasió.

 

CONVENI ENTRE L’HOSPITAL GERMANS TRIAS I ROTARY CLUB CB
Dimecres passat al matí a la seu de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, el seu President, Joan Puig i el Director de l’Institut del Cor dels Germans Tries i Pujol, de Badalona, Antoni Bayés i la Presidenta de Rotary Club Costa-Brava, Kety Sellarès, han signat un conveni de col•laboració per tal de poder difondre a través de les seves respectives webs els seus projectes amb la finalitat d’aconseguir una major interrelació d’empreses. El conveni de col•laboració tindrà una durada d’un any prorrogable.
Rotary Club Costa-Brava vol ser una plataforma de difusió de totes les investigacions que faci Can Ruti en aquesta matèria, per tal d’aconseguir ajuts econòmics. La Cambra de Comerç de SFG també dona suport a aquesta iniciativa a través de la seva web.

 

NOU HORARI DE LA BIBLIOTECA OCTAVI VIADER I MARGARIT
Canvi d’horari de la Biblioteca de Sant Feliu de Guíxols, el canvi afecta principalment l’horari de tarda.
Horari: Matins, de dilluns a dissabte, de 10.00 a 13.30 h. Tardes, de dilluns a divendres, de 16.00 a 20.00 h.
C/ Joan Surís, 28-34 Tel. 972 32 40 57 biblioteca@guixols.cat

 

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE EL JARDÍ DE LES DELÍCIES
El Jardí de les delícies de Joaquim Pijoan. El tríptic de memòries sobre la seva infància i joventut a Santa Cristina d’Aro, que va iniciar amb Tempus fugit (2016). En aquest segon volum, Pijoan se centra en la seva adolescència, entre els 12 i els 19 anys, durant els anys seixanta del segle passat. La presentació serà a les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit i anirà a càrrec de l’editor i escriptor ganxó Xavier Colomer-Ribot.

 

FESTA D’ANIVERSARI DEL PIRATES MOTOGRUP
Aquest dissabte 20 de gener a les 22:30 al local dels Pirates Motogrup, a l’antic escorxador, la formació celebrarà el seu aniversari amb un concert de The Seventies que repeteixen per quarta vegada consecutiva. També hi haurà streptease masculí i femení, servei de bar, entrepans, etc. L’entrada serà lliure i obert a tothom (majors de 18 anys)

 

III GUÍXOLS CUP ORGANITZADA PEL CLUB NÀUTIC SFG
El Club Nàutic Sant Feliu continua acollint la III Guíxols Cup durant tres caps de setmana i, després de les competicions dels làsers en les modalitats Standard, Radial i 4.7, aquest dissabte i diumenge, 20 i 21 de gener ho faran els Optimist, amb una previsió de 150 regatistes de Grup 1 i Grup 2, prova puntuable pel campionat d’Espanya ja que serà la darrera regata classificatòria per la composició de la selecció catalana.
Els dies 3 i 4 de març es finalitzarà amb la competició per a les classes Europa i 420.
En total s’esperen 300 regatistes per a aquesta competició que va néixer l’any 2016 amb el suport de la Federació Catalana de Vela i l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Es tracta d’una prova que reuneix regatistes nacionals i internacionals i que té un gran impacte econòmic a la ciutat.

 

ES VA INAUGURAR L’EXPO D’ANA GARCIA ROYO A LA CASA IRLA
La Casa Irla del carrer Algavira, 65-69 de Sant Feliu de Guíxols es va omplir de públic per assistir a l’acte d’inauguració de l’exposició d’il·lustracions de l’artista Ana Garcia Royo “Anagaro” el passat dissabte 13 de gener a les 19:00 hores on va desplegar una col·lecció d’obres que varen fer les delícies dels assistents i que porta el nom genèric de “Blanc”..
La mostra romandrà oberta fins al 4 de març del 2018. “Com una pàgina en blanc, tot té un inici, un punt de partida; una..”.

 

LA SETMANA ENTRANT, URIÇADA POPULAR
Des de l’1 de desembre s’està celebrant amb un notable èxit la campanya “Temps d’Uriços” a Sant Feliu que s’allargarà fins el 28 de febrer i que compta amb una uriçada popular que se celebrarà dissabte de la setmana entrant, 27 de gener a partir de les 11 del matí als Jardins Juli Garreta amb una degustació de 6 uriços, llesca de pa i copa de cava o de vi oferta per Ca l’Àngel i Grup Oliveda, tot al preu de 6 euros.
En passades edicions les existències d’uriços es varen esgotar en poc més d’una hora i enguany es preveuen 300 racions (1.800 unitats) per satisfer la demanda d’aquest gustós equinoderm tant apreciat a la nostra taula, tant cru com elaborat amb deliciosos farcits pels gastrònoms locals, dels quals una trentena s’han apuntat a la campanya.

 

AGENDA ESPORTIVA PER AQUEST CAP DE SETMANA
DISSABTE 20 GENER
Zona Davant Edificis Guíxols Mar
10:30 – 13h Cross Escolar

Camp de futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
09:15 h. Aleví B – Bisbalenc
10:30 h. Aleví A – Figueres
10:30 h. Prebenjamí C – Palafrugell
12:30 h. Infantil A – Lloret
16:00 h. Juvenil A – Tossa
18:00 h. Cadet B – Flaçà
20:00h. Futbol Empreses Bar Moreda – Ca l’Aguidó

Pavelló “La Corchera”
C.B. Sant Feliu
10:30 h. Preinfantil Masculí Vermell – Torroella
10:30 h. Premini Masculí – Palamós
12:30 h. Cadet Masculí – La Bisbal
16:00 h. Sots 25 – Caldes
18:00 h. Junior Femení – Tordera
20:00 h. Senior Masculí – CESET

Pavelló “Carles Nadal”
Patinatge
08:00 – 14:45 h. Entrenaments de Patinatge
Futbol sala
17:00 h. Guíxols – Palafrugell

DIUMENGE 21 GENER
Camp de futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu

Camp de futbol de Mascanada
E.F. Sant Feliu
10:00 h. Aleví C – Bisbalenc
10:00 h. Prebejnamí B – Baix Ter
12:00 h. Femení – Vilassar de Mar
16:00 h. Guíxols – Tossa
18:30 h. Cadet C – Caldes

Pavelló “Carles Nadal”
Patinatge
10:00 – 14:00 h. Entrenaments de Patinatge

El més llegit

I després