I després

12 NOTÍCIES + 12 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

AQUEST DIUMENGE, FESTIVITAT DE SANT ANTONI ABAT
Ja s’estan difonent els detalls de la celebració del Sant Antoni Abat d’aquest 2018 que se celebrarà el diumenge de la setmana entrant, 4 de març, seguint la línia de les dues darreres edicions en les quals es va realitzar un destacat canvi en la organització.
A les 11:00 h. es donarà inici als tres tombs amb un recorregut pels carrers del centre que inclouen les dues rambles i el passeig del Mar.
A les 12:30 h. Benedicció als Jardins Juli Garreta i exhibicions a la platja.
A les 13:00 h. Exhibició canina a càrrec de Jack & Fermin
A les 13:30 h. Exhibició eqüestre a càrrec de Santi Serra amb nou espectacle.

 

OFERTA DE 3 PLACES DE POLICIA LOCAL A SFG
El departament de Recursos Humans de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols informa sobre una oferta de tres places de Policia Local mitjançant concurs oposició lliure.
Tota la informació referent al procés de selecció es pot trobar a la Seu Electrònica i al Tauler electrònic de la Corporació.
El termini de presentació d’instàncies, tal i com consta a l’Oferta de treball té com a data límit el 18 de març.
http://ciutada.guixols.cat/proces/Concurs-oposici%C3%B3-lliure-per-a-la-provisi%C3%B3-definitiva-de-tres-places-dagent-de-la-policia-local-OPO-2016-i-OPO-2017-de-lAjuntament-de-Sant-Feliu-de-Gu%C3%ADxols_417

 

COMPLETEN L’ASFALTAT DE LA CARRETERA DE PALAMÓS
A principis d’aquesta setmana operaris dels Serveis Tècnics de Seguretat Viària i Protecció Civil han procedit a continuar l’asfaltat de la carretera de Palamós en el tram que va quedar pendent a mitjans del passat mes d’octubre de 2017, després de fer el tram que va des del Passeig dels Guíxols, a l’alçada del Bar Xaica, fins el giratori d’accés a Les Bateries i carrer Dr. Fleming, on es van reposa tot aplicant una capa contínua d’asfalt fins el giratori de Sant Pol.
Després de la reparació dels punts irregulars s’hi aplica slurry, un tractament compost de diversos materials que s’utilitza en pistes esportives, carrils bici i en superfícies asfaltades, entre altres, per millorar l’adherència, actuació que també ha continuat a Platja d’Aro. Les pluges

 

AQUEST DIUMENGE 3 NOVES PROJECCIONS AMB “LES NENES DE LA GUERRA”
Aquest diumenge, 4 de març, continuen les projeccions de les entrevistes individuals de “Les nenes de la guerra a les 11 del matí al Museu d’Història amb els testimonis de Maria Dausà, Teresa Serra i Àngela Bussot.
60 minuts per entrevistada amb aquelles declaracions que transporten a les vivències de les dones que eren nenes durant la guerra civil.
Encara restarà una altra bateria de projeccions pel dia 11 de març, on es podran seguir les entrevistes a Paquita Ponce, Pilar Iglesias i Maria Bordas. L’accés és gratuït.

 

TRASLLADEN LES JORNADES CULTURALS EOISFG
L’Escola Oficial d’Idiomes de Sant Feliu de Guíxols informa que les sessions públiques que organitza i que estaven previstes pels dies 28 de febrer i l’1 de març, per causes de força major es traslladen als dies 7 i 8 de març amb el mateix programa, en el qual un dels ponents serà Joan Enric Barceló, component del grup Els Amics de les Arts que, en el cas del cantant, descriurà els passos que segueix a l’hora de compondre cançons, des de l’idea primera fins al resultat final.
Durant dues tardes, al Monestir de Sant Feliu de Guíxols, el públic general, així com alumnes i exalumnes d’aquesta escola podran conèixer l’oferta en l’estudi de les llengües estrangeres (francès, alemany i anglès) que organitza el centre. Programació: http://ow.ly/em5w30ig4N6

 

LIZ CASTRO PRESENTA LLIBRE A LA CASA IRLA
Liz Castro presenta aquest divendres, 2 de març a les 19:30 h. a la Casa Irla, el seu llibre “Els carrers seran sempre nostres”, que fa referència als fets de l’1 d’octubre en els col·legis electorals.
Assenyala que “la violència utilitzada per les forces de ‘seguretat’ espanyoles arreu de Catalunya per impedir un vot democràtic va atraure l’atenció del món. Però potser encara més la resposta digna, cívica i valenta de la gent davant les porres, les armes i la violència. Ara que els fets que tots hem vist a la televisió, a les xarxes socials o en directe són relativitzats o posats en dubte, cal fer-ne inventari i explicar-ne alguns amb un cert detall”.

 

DARRER CAP DE SETMANA DE LA III GUÍXOLS CUP
Aquest dissabte i diumenge, 3 i 4 de març, se celebra el darrer cap de setmana de competició de la III Guíxols Cup Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols en les categories Europa i 420.
La organització destaca que els participants que han passat fins ara per Sant Feliu de Guíxols han elogiat el nou format de tres caps de setmana de la Guíxols Cup, que ha permès fer una regata de més qualitat per cadascuna de les categories. Una línia que el Club Nàutic Sant Feliu vol seguir en els propers anys.

 

XERRADA SOBRE JOSEP IRLA A LA CASA IRLA
Aquest dissabte, 3 de març a les 19:00 h. a la Casa Irla, xerrada sobre la figura política i humana Josep Irla i Bosch amb motiu del seixanta aniversari de la seva mort. Hi intervindran Mercè Morales i Jordi Gaitx.
“Josep Irla i Bosch (Sant Feliu de Guíxols, 24 d’octubre de 1876 – Sant Rafèu, Provença, 19 de setembre de 1958) fou un empresari i polític català, i 124è president de la Generalitat de Catalunya (1940–1954) en l’exili.
De ben jove, i seguint la trajectòria familiar, s’identificà amb el republicanisme federal, de manera que ell i el seu pare foren els impulsors del Centre Republicà Federal Català de Sant Feliu de Guíxols”.

 

ACTIVITATS DEL CAP DE SETMANA A LA BIBLIOTECA
Divendres 2 de març Club de lectura: Una qüestió personal, de Kenzaburô Ôe. A càrrec de l’escriptor i coordinador del club Toni Sala. A les 20 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.
Dissabte 3 de març Taller: Pinta la música. A partir de 4 anys. Amb l’Alba Navarro. A les 11 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.Dissabte 3 de març: Xerrada: La motivació personal i la superació de les pors. A càrrec de Tony Ceballos. A les 10 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

ADJUDICADES LES ENTRADES PER L’ESPECTACLE D’EN PEYU A SFG
Com ja us hem anat informant, sortejàvem dues entrades per anar a veure l’espectacle que el polifacètic “Peyu” oferirà aquest diumenge 4 de març a les 6 de la tarda al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu, una iniciativa de l’equip “Els Peyus” que participaran a la Trailwalker d’aquest 2018 i que estan recaptant fons per a aquesta participació solidària.
Després del sorteig, el premiat ha estat Joan Vidal Oliveras que s’emporta les dues entrades. Gràcies a tots els que hi heu participat i a l’organització per cedir-les.
Recordeu que disposem de una de les app més completes per accedir a tots els serveis de Ràdio Sant Feliu que per a mòbils Android en el lay Store, apareix amb el nom de “Player Ràdio Sant Feliu”.

 

EL 9 DE MARÇ, CAMINADA PER LA IGUALTAT
Dissabte 9 de març a les 10h del matí es portarà a terme una caminada per la pau sota el lema de “puja al tren de la igualtat”. Sortida i projecció d’audiovisual a l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro. Esmorzar a l’Estació del carrilet de Castell d’Aro. I arribada al Tinglado del port de Sant Feliu de Guíxols. Visita guiada al port de Sant Feliu, un itinerari de descoberta del port en clau de gènere. Per més informació, Museu d’Història museuhistoria@guixols.cat i 972 972820051. Punt d’igualtat de Santa Cristina d’Aro 972 837391. Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro 972818341. SIAD de Sant Feliu de Guíxols 972820101.

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte 3 de març
Camp de Futbol de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
09,30 h. Aleví A – Unió Girona
09,30 h. Benjamí B – Palamós
11,00 h. Benjamí C – Peralada
11,00 h. Aleví D – Roses
12,30 h. Infantil A – Cassà
16,00 h. Infantil B – Calonge
17,45 h. Futbol empreses Bar Moreda – Aeroport

Pavelló “La Corxera”
C.B. Sant Feliu
09,00 h. Preinfantil Femení – La cellera
10,30 h. Premini Masculí – Albera
10,30 h. Preinfantil Masculí Vermell – PreINF Blau
12,30 h. Cadet Masculí – Lloret
16,00 h. Sots 25 Masculí – Hostalric
18,00 h. Junior Masculí 00 – Sant Narcís

Diumenge 4 de març
Camp de Futbol Josep Suñer i Arxer
E.F. Sant Feliu
10,00 h. Prebenjamí B – Prebenjamí A
10,00 h. Prebenjamí C – Pals
11,30 h. Cadet B – Global
16,00 h. Vilartagues CF – Vidrerenca
18,15 h. Juvenil B – Aro

Pavelló “La Corxera”
C.B. Sant Feliu
10,00 h. Preinfantil Femení – Escola Pia
11,45 h. Junior Masculí 01 – L’Escala

El més llegit

I després