I després

12 NOTÍCIES + 12 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

REVISIÓ DEL SUBSÒL A L’ENTORN DEL MONESTIR
Sota la direcció de l’arqueòleg ganxó Jordi Vivo, s’han obert una sèrie de rases a la Plaça Abadia i carrer de l’Horta, en l’àmbit del monestir benedictí de Sant Feliu de Guíxols, per tal de revisar el subsòl d’aquests dos espais, tal i com ja s’ha anat fent anys enrere a la zona de l’Arc de Sant Benet, Porta Ferrada, a l’entrada de l’església i a l’Hort del Rector, excavacions que permetran realitzar futurs treballs més concrets per datsr antics murs i altres possibles troballes que puguin existir al voltant de l’antiga edificació.

500 EXCAVACIONS

 

DUES ACTIVITATS DE L’ASSOCIACIÓ GANXONA REFUGIADA
L’Associació Ganxona Refuiada (AGR) organitza, amb el suport de Força 3, el proper diumenge 31 de juliol, d’11 a 14 h. navegació en embarcacions tipus Laser Bahia amb capacitat per a 4 persones. Obert a tothom. No cal saber navegar.
Cada família navegarà en una embarcació acompanyada per un monitor titulat.
Tot el que es recapti es destinarà a ajudar als refugiats a través de l’associació de l’Associació Ganxona Refugiada. Donació mínima, 25 euros. Informació i inscripcions a Força 3 (a les casetes de fusta de la platja de Sant Feliu). Inscripció oberta fins el dissabte 29 de juliol de 9:00h. a 19h.
I també, exposició fotogràfica al CAP de Sant Feliu del 28 de juliol al 31 d’agost titulada “Les tres guerres: Síria, el mar i els camps” de Sergi Càmara i Carles Palacio.

500 REFUGIATS

 

COL·LECTA CONTRA DE CATALUNYA CONTRA EL CÀNCER A SFG
Els propers dissabte i diumenge, 30 i 31 de juliol, la secció local l’Associació Catalunya Contra el Càncer de Sant Feliu de Guíxols fa una crida a la participació a la campanya anual de la col.lecta contra el càncer per impulsar la vida i la recerca amb l’enunciat “No t’imagines el que un euro posa en marxa”.

500 ACCC

 

RECUPEREN LA CAMINADA NOCTURNA DEL CE MONTCLAR
Aquest divendres, 29 de juliol es torna a celebrar la Caminada nocturna organitzada pel Centre Excursionista Montclar de Sant Feliu de Guíxols, de dues hores i mitja de caminada, aproximadament i que arriba a la seva vint-i-unena edició.
Es donarà la sortida a les 23:00 h. al passeig, davant de l’Ajuntament i cal portar calçat adequat, llanterna, banyador i tovallola, ja que en el final de festa al racó de ponent hi haurà còctel i remullada.
Les inscripcions es poden fer des de dues hores abans en el mateix lloc de sortida amb una aportació de 3 euros els federats i 5 els no federats.

500 MONTCLAR

 

LLOPS DE MAR ACTUEN AQUEST DISSABTE A SANT POL
Aquest dissabte 30 de juliol a les 10 de la nit el grup Llops de Mar oferirà un concert d’havaneres i cançons de taverna a la platja de Sant Pol, la segona emmarcada dins de la XXII Mostra de Cançó de Taverna de Sant Feliu de Guíxols, que fou precedida per la celebrada el dia 16 a la platja amb motiu de la celebració de la Mare de Déu del Carme.
La següent serà el concert audiovisual del cantautor Sé que se celebrarà el dia 6 d’agost a la plaça del Monestir (Porta Ferrada) en comptes de la Plaça del Mercat, el dia 13 la del far i el 18 d’agost, a l’Espai port, la gran cantada.

500 LLOPS


TRÀILER DE LA PASSAREL.LA DE MODA 2016
Encara ressonen els comentaris positius de l’experiència viscuda a la Passarel·la de Moda Costa Brava 2016 organitzada per l’Associació Comerç i Turisme de Sant Feliu de Guíxols a l’Espai Port el passat 17 de juliol.
Josep Morató, de Produeix Feeling ha penjat a les xarxes un tràiler amb algunes imatges que il·lustren els bons moments d’aquella vetllada: https://www.youtube.com/watch?v=QvavvISj4MM

500 PASSARELLA

 

RUSCALLEDA OMPLE LA CASA IRLA EN LA PRESENTACIÓ DEL SEU LLIBRE
Amb una sala plena a vessar, es va presentar el passat dissabte a la Casa Irla “Cendres d’estima”, el nou llibre de poemes de Narís Ruscalleda que va comptar a la taula d’oradors amb la presència de l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, a més de la poeta, professora de filosofia i prologuista del llibre, Àngela Ribas, que va resumir la trajectòria de Ruscalleda, i de l’especialista en literatura i periodista, Joan Canadell, que va fer la presentació. Es varen llegir alguns dels poemes i també se’n varen projectar dos de musicats pel cantautor Sé. (Foto: Salvador Sabater).

500 RUSCALLEDA_

 

LES ATRACCIONS DE LA FIRA DESEMBARQUEN ALS JARDINS JULI GARRETA
Des de dimarts les atraccions de la fira de Festa Major estan ocupant els espais de l’àmbit juli Garreta que durant aquest cap de setmana i tota la setmana entrant conformaran part de l’oferta lúdica, especialment pels més petits, així com part de les barraques de les entitats.
Totes les activitats de Festa Major les podeu consultar de forma permanent en el nostre web: https://www.rsf.cat/agenda

500 FIRAA

 

CONCERTS A CAS ROMAGUÉ – CASA IRLA
– Dissabte 30 de juliol, 21:00 h. : ALMIGHTY BLUES BAND (UK/St Feliu/Girona, blues)
– Diumenge 31 de juliol, 18:30 h. : BACK TO YOU (Nacho Alonso & Marta Rosés) (St Feliu, versions de clàssics de rock i soul).

500 CAS ROMAGUÉ

 

EL CLUB AQUÀTIC XALOC CONVIDA A EXPERIMENTAR
El dia 20 d’agost de 10 a 12 h. a la piscina municipal de La Corxera, el Club Aquàtic Xaloc convida a experimentar estils de natació, escafandrisme (bateig), monoaleta, hoquei subaquàtic, triatló-aquatló.
Edats: menors de 12 anys / de 12 a 16 anys / majors de 16 anys. Cal dur banyador, xancletes, ulleres i sabatilles d’atletisme. Reserves a: www.clubaquaticxaloc.com (apartat Xaloc Experience). Accés gratuït amb places limitades.

´500 XALOC_

 

LLIUREN A CREU ROJA LA RECAPTACIÓ DEL CONCERT SOLIDARI
El concert solidari Tots! organitzat per Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro a la Sala Polivalent de Castell d’Aro va aconseguir una recaptació de 1.920 euros, import que ha beneficiat deu adolescents del municipi d’entre 12 i 15 anysque segueixen un pla de treball dissenyat per les àrees municipals d’Infància i Adolescència i de Serveis Socials per la millora de la seva autonomia psicosocial i familiar, informa el Diari de Girona.
Concretament han pogut participar d’una estada de quatre dies a la Fundació La Plana, a Santa Maria d’Oló, per fer-hi activitats educatives i de lleure encaminades a l’adquisició integral d’aprenentatges en l’àmbit rural.

500 CREUROJA

 

DIVENDRES, SARDANES AL PASSEIG DE SANT FELIU
Aquest divendres, 29 de juliol a les 22:15 h. al passeig del Mar, davanr de la Cambra de Comerç sardanes a càrrec de la cobla Rossinyolets amb el següent programa: Galanteig (Conrad Saló), La sardana de Llafranc (Ricard Viladesau), Prada Ripoll (René Picamal), Amics del Refugi (Jordi Paulí), Joia de viure (Joan Lázaro) i Riudarenes (Francesc Mas Ros). Com sempre sorteig de tortell cedit per Pastisseria Gironès

500 SARDANES

 

 

El més llegit

I després