I després

10 NOTÍCIES + 10 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

INICIATIVA SOLIDÀRIA DE VANESSA NUEDA AMB L’ICO
La pacient ganxona de càncer de mama de l’Institut Català d’Oncologia de Girona, Vanessa Nueda, ha fet entrega de 5 tablets com a agraïment al tracte que està rebent de l’ institució. Ho ha fet mitjançant la recaptació de més de 1.700 euros amb la venda de 2.500 braçalets solidaris arreu de l’Estat que es varen esgotar en només 2 dies. Ara hi ha 10.000 braçalets més dels quals la recaptació es destinarà al canvi de matalassos de la segona planta de l’ICO. Televisió de Girona ha fet una notícia que podeu consultar a través del següent enllaç: http://tvgirona.xiptv.cat/ultima-hora/capitol/entrega-de-tablets-com-a-agraiment

500 NUEDA

 

200 PROFESSORS AL CURS D’ESTIU D’ENSENYANTS DE MÚSICA
Des de dimarts està en marxa el curs d’estiu d’educació musical que enguany es celebra del 7 al 10 de juliol a Sant Feliu de Guíxols, on hi participen 200 professors d’arreu de Catalunya.
A part de les classes que es portaran a terme a l’Escola de Música de Sant Feliu, Escola Gaziel i Teatre-Auditori,, hi havia tres actes oberts al públic: dimarts a les 22h, concert al teatre de Sant Feliu a càrrec de l’orquestra i coral de nivell Mitjà de l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols, dijous a 22’30h concert de soul a la plaça del mercat i el divendres a les 19h al Teatre, estrena de la cantata “la Clàudia sol” de Antoni Miralpeix i Miquel Desclot, interpretada per els mateixos professors i 8 alumnes de l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols.

500 ESCOLAMUSICA

 

FESTA MAJOR DE SANT POL AQUEST CAP DE SETMANA
Com cada any, alguns locals organitzen la Festa Major de Sant Pol que compta amb la presència, al Parc de les Dunes, dels inflables, autos de xoc, tren del dimoni, inflables i altres atraccions destinades a nens i nenes d’entre 3 i 10 anys d’edat.
La festa, que s’allarga durant tot el cap de setmana (10, 11 i12 de juliol) compta amb una sessió de Dj a càrrec de Disco Mòbil Nou So el divendres a la nit.
El dissabte nit, espectacle flamenc a càrrec de Pasión Gitana.
Diumenge al matí hi haurà la clàssica sardinada popular, el concurs internacional de de menjada de síndries (amb pinyol i sense), a la nit castell de focs artificials i cantada d’havaneres amb cremat a càrrec de Peix Fregit.

500 SANT POL

 

EL NOU CHIC JA S’HA OBERT AL PÚBLIC
Mig any després del tancament de l’emblemàtic Chic Bar de la Rambla Portalet per la venda de l’edifici que formarà part de l’Hotel Elke, el passat cap de setmana va tornar a obrir com a bar i hostal just a la vorera del davant, a l’edifici de l’antic Hostal Montserrat, que havia estat propietat dels germans Anlló.
Es conserva el nom, el plafó de vitralls modernistes i fins i tot la terrassa, a més dels clients que varen faltar a la inauguració d’aquesta nova etapa en un establiment que compta amb una superfície útil total de 276 m2 amb planta baixa i dues plantes superiors, un total de cinc habitacions amb bany (4 a la segona planta i 1 a la primera).

500 CHICC

 

LLOPS DE MAR A LA PLAÇA DELS DRETS HUMANS
Després de la cantada d’inici de la XXI Mostra de Cançó de Taverna del grup La Taverna a El Salvament del passat 3 de juliol, aquest dissabte, dia 11 a les 22:00 h. és el torn de Llops de Mar que actuaran a la Plaça dels Drets humans de Sant Feliu (Avda. Catalunya/carrer Camisó). La formació, després de la marxa d’en Llibori, la Cristina Pujol i en Marc Clos, s’ha reforçat amb altres músics com Xavier Monfort i Eduard Xandrich i hi resten Òscar Segura i Víctor Fernàndez que inicien una nova etapa d’aquesta formació ganxona de referència en el món de l’havanera.

500 LLOPS

 

EL TINGLADO ACOLLIRÀ UN NOU BAR-RESTAURANT
El Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols ha anunciat via Twitter la propera obertura del Bar -Restaurant El Tinglado, del qual l’any passat va aconseguir la concessió però que, tot i que es va posar en funcionament no es va poder fer la reforma pel fet de realitzar-se a tocar de la temporada d’estiu. Diversos operaris estan donant un altre aire, més acollidor, a l’espai museístic que conté com a element principal la vella locomotora del carrilet que durant molts anys es va exhibir als Jardins Juli Garreta i adequant les instal·lacions per tal de personalitzar-lo i aconseguir, com s’està fent a molts locals de Sant Feliu, un establiment amb encant.

500 TINGLADO

 

SARFA INFORMA DEL SERVEI D’ESTIU (AEROPORT PRAT, BCN I T-10)
SARFA ha publicat els aspectes més rellevants de la campanya d’estiu 2015 que compren de l’1 de juliol al 31 d’agost on destaquen les connexions diàries amb l’aeroport del Prat (T-1 i T-2) amb 17 serveis diàris ((8 anades i 9 tornades) des de (i fins) a: Santa Cristina, Sant Feliu, Platja d’Aro, Calonge, Palamós Montràs i Palafrugell.
A més, connexions diàries amb Barcelona ciutat, des dels mateixos municipis, amb 36 trajectes diaris (18 anades i 18 tornades).
També destaca una T-10, la tarja de 10 viatges on l’empresa i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat posen en marxa aquest sistema en el qual s’assoleix un descompte del 50% sobre la tarifa (surt a 10 euros per trajecte). Informació a www.sarfa.com

500 SARFA

 

GIMNÀSTICA GRATUÏTA A LA PLATJA DE SANT FELIU
Durant els mesos de juliol i agost tornen a estar en marxa les sessions de gimnàstica a la platja de Sant Feliu impartides per un monitor de Llop Gestió (complex esportiu de La Corxera) contractat per l’Ajuntament. Les sessions es porten a terme els dilluns, dimecres i divendres de 8 a 9 del matí i per practicar-les només cal fer acte presencial a tocar de l’edifici de Can Rius (Palm Beach).

500 GIMNÀSTICA_

 

CODY DILLON D’AUSTRÀLIA A LA PLAÇA DEL MERCAT DE SFG
En la seva primera gira europea, el compositor australià de folk Cody Dillon (Sydney, Austràlia, folk) presentarà dissabte, 11 de juliol a les 19:30 h. a la Plaça del Mercat de Sant Feliu de Guíxols, “Blood Moon”, el seu debut discogràfic escrit al llarg d’un viatge de carretera que el va portar de costa a costa dels Estats Units.
“La seva música s’inspira en la tradició folk americana i la música popular irlandesa i australiana. Les seves melodies conviden a viatjar a través de les vivències que més el van marcar en el passat, des dels seus orígens a Terrygal, un poblet al nord de Sydney, fins al dia d’avui. Acompanyat només per la seva guitarra, banjo i harmònica, el carisma, la humilitat i l’encant que desprèn mentre és a l’escenari, provoquen que l’espectador se’n vulgui emportar-te una petita part d’aquesta meravella a casa. I és que en Cody Dillon té la màgia de fer vibrar i emocionar el seu públic des del seu primer acord fins a l’últim”.

500 DYLLON

 

SÉ, CONCERTS A CAN SALVI I FORÇA 3
El cantautor ganxó oferirà aquest cap de setmana dues actuacions a Sant Feliu. El divendres, 10 de juliol a les 21:30 h. el clàssic dels divendres al Restaurant Can Salvi i el dissabte a les 22:00 h. a la seu de Força-3, a la platja un concert mariner en les instal·lacions del club de vela ganxó on, entre altres oferirà les noves cançons del darrer disc “Un mar de paraules”.

500 SÉ

 

 

 

El més llegit

I després