I després

11 NOTÍCIES + 11 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

TEATRE DE PETIT FORMAT A LA CASA IRLA
“Remenant els boscos de nit” és una obra de teatre de petit format que enceta una nova etapa de teatre amateur que, en la seva funció cultural, vol oferir la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols.
Aquesta obra la representa la companyia Idària Teatre el proper divendres, 19 de juny, a les 19:30 h.
“Remenant els boscos de nit” és el resultat de la relació d’una parella lingüística de Llagostera. Janot Carbonell, és actor, director i professor de teatre, Kissima Sillah un immigrant d’orígen gambià.
Es tracta de dos forasters que es van trobar al projecte de cooperació internacional Llagostera Solidària. Janot va proposar a Kissima aprendre català fent teatre.
El muntatge és la posada en escena d’aquesta convivència, en què el públic assistirà a la representació del procés d’assaig del text “La nit just abans dels boscos” de Bernard-Marie Koltés. Es podrà veurà un procés d’aprenentatge mutu: com un noi coneix el teatre, al mateix temps que aprèn català, i com l’actor apropa als públic a la crua realitat de l’immigrant. L’entrada és gratuïta.

IRLA FACE

 

PREMI PER A L’ESCOLA L’ESTACIÓ
El Consell Audiovisual de Catalunya (CAC), va lliurar dilluns els premis “El CAC a l’Escola”, adreçats a l’alumnat i al professorat dels centres educatius i que tenen per objectiu de fomentar l’educació en comunicació audiovisual en l’àmbit escolar. Enguany l’escola L’Estació de Sant Feliu de Guíxols ha estat guardonada amb el 1r. Premi en la categoria Ed. Infantil-cicle Inicial amb el treball: “Sant Feliu de Guíxols: un recorregut al llarg del temps”. Aquest treball va ser realitzat amb alumnes de 1r de l’escola l’Estació, està fet amb dispositius mòbils i utilitzant una App de Realitat Augmentada.

500 CAC

 

TRASLLAT D’UNA ACTIVITAT DE L’ESCOLA D’ADULTS
L’Escola d’Adults està portant a terme un seguit d’activitats de fi de curs i anunciem que una d’elles no es podrà portar a terme en la data anunciada. Es tracta de la prevista pel proper divendres19 de juny a les 22:00h. a la sala de festes Las Vegas on s’havia de projectar la pel.lícula “Madison o Màgica de Hanson”, que escenifica una Ganxoneria, en aquest espai i, posteriorment, s’havia programat un ball obert a tothom amb el grup local dels anys 60 “The Hound Dogs”, que també han intervingut al film.
Per causes de força major no es podrà portar a terme en la data anunciada i es trasllada al divendres, 3 de juliol.

500 adults

DAVID GUAPO A LA SALA LAS VEGAS
David Guapo, un dels monologuistes més destacats de “El Club de la Comedia”, presenta aquest dissabte, 20 de juny, a les 22:00h. a la Sala Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols, el seu nou monòleg titulat “Quenonosfrunjanlafiesta”, una divertida barreja de música, humor i improvisació, un espectacle destinat a tots els públics.
David Guapo està fent una gira per tot l’Estat, arribarà des de Barcelona i després marxarà a Puerto Rosario (Fuerteventura). L’estiu del 2014 ja va omplir la sala Las Vegas, on va sorprendre al públic amb els seus diàlegs, més que monòlegs, perquè les seves actuacions són autèntics intercanvis d’impressions amb els espectadors.

500 DAVID

 

III SEMINARI DE CERÀMICA NEGRA
El proper dijous, 18 de juny a les 18:00h. a la Capella de l’Antic Hospital (carrer Hospital, 25 de Sant Feliu de Guíxols), s’inaugurarà l’exposició del 3r Seminari de Ceràmica Negra, on es realitza un treball pedagògic a partir dels motlles de l’arquitecte noucentista Rafel Masó propietat del Taller de Ceràmica Marcó, de Quart, per crear noves utilitats en el món del disseny i de l’art. Es tracta de reutilitzar 1’maginari clàssic per donar-li un llenguatge contemporani amb fang cuit amb la tècnica tradicional de la ceràmica negra. Aquests noves propostes s’han treballat tant en el Museu d’Historia de Sant Feliu de Guíxols com al taller Marcó de Quart i al Taller Kypsela de Sant Feliu.

500 NEGRA

 

GOOGLE STREET VIEW A SANT FELIU
Un ciutadà ganxó va fotografiar, al carrer Sant Ramon de Sant Feliu de Guíxols, el vehicle que realitza les captures pel Google Street View, una prestació de Google Maps i de Google Earth que proporciona panoràmiques a nivell de carrer (360 graus de moviment horitzontal i 290 graus de moviment vertical).
És una eina que permet als usuaris veure parts de les ciutats seleccionades i les seves àrees metropolitanes circumdants. Es va introduir als EUA l’any 2007 i, posteriorment, s’ha expandit a 31 països europeus, 7 llatinoamericans, 17 asiàtics, 5 africans i l’Antàrtida.
Per a la presa de fotografies es té en compte el clima, horari i temperatura per tal d’obtenir fotografies òptimes, a les quals es difuminen les cares i matrícules de vehicles en funció de les polítiques de privadesa dels diversos països on es compta amb el servei.

500 STREET

 

CONCORREGUT TALLER D’ELABORACIÓ DE SABÓ ARTESÀ
El passat dissabte 13 de juny, una trentena de persones van assistir a la mostra taller d’elaboració de sabó artesà, organitzat pel Museu d’Història-Espai del Metge i de la Salut Rural i la Càtedra Martí Casals de la UdG. Dissabte, 13 de juny.
L’activitat va ser a càrrec d’Eva Duch de Fonoll teràpies naturals, herbolari – dietètica, que va elaborar uns 3kg de sabó artesà 100% natural, alhora que explicava alguns dels trucs perquè el sabó faci més escuma, et quedi més dur, etc. També va parlar dels olis vegetals macerats amb plantes medicinals i dels diferents olis essencials que poden potenciar encara més les propietats del sabó.
Al finalitzar el taller els assistents es varen endur una petita mostra de sabó de castellà aromatitzat amb oli essencial d’espígol.

500 SABÓ

 

CURS DE CÒMIC A LA BIBLIOTECA
Els dies 22, 23, 25 i 26 de juny de 10:30 a 12:00h. a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu, Curs de Còmic a càrrec de Gerard Vellvehí, destinat a nois i noies d’entre 8 i 14 anys.
El preu és de 25 euros i cal fer la inscripció prèvia de forma presencial a la Biblioteca o bé a través del telèfon 972 32 40 57 o correu electrònic: biblioteca@guixols.cat

500 BIBLIO

 

DIA UNIVERSAL DE LA SARDANA
Diumenge, 21 de juny, coincidint amb el Dia Universal de la Sardana, l’Agrupació Amics de la Sardana de Sant Feliu anuncia que, a les 12 del migdia, al Passeig dels Guíxols, se celebrarà la 601 audició que anirà a càrrec de la cobla: Rossinyolets que interpretaran: “Noces d’or” (Ricard Viladesau), “Catalunya” (Enric Morera), “Per tu Ester” (Jaume Oliver), “Carinyos meus” (René Picamal), “A la meva estimada” (Josep Coll Ferrando) i “Platges de Palamós” (Josep Saderra).

500 sardanes

 

III CAMPIONAT DE TENNIS TAULA A SFG
Aquest dijous, 18 de juny, es tanca el termini d’inscripcions, al preu de 6 euros, per a participar en el 3er Campionat de Tennis Taula que organitza el Club Tennis Taula Ins Sant Feliu de Guíxols, obert a tothom, que se celebrarà el dissabte dia 20 al gimnàs de l’Institut Sant Feliu del carrer Canigó.
A les 15:00h. es farà la confirmació i a les 15:30h. s’iniciarà la competició.
Les inscripcions cal fer-les al telèfon: 649383847 o bé al correu electrònic: ctt.institutsantfeliudeguixols@gmail.com

500 TENNIS

 

CONCERTS A LA GOLETA I A SA MARINADA
LA GOLETA
: Divendres, 19 de juny a les 23:00 h. concert de Perennial Isolation + Fractal Depth. Entrada gratuïta.
SA MARINADA: Nit de Jazz, dissabte 20 juny 20.30h. concert de SeaSongs Trio amb Carles Bech (guitarra), Pedro Liñán (contrabaix) i Agustí Borrell (bateria).

500 JAZZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El més llegit

I després