I després

10 NOTÍCIES + 10 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

DISSABTE, FESTA INFANTIL AL PARC DE LES ERES
L’Associació de Veïns de Tueda continua amb el seu calendari d’activitats dirigides a persones de totes les edats, tant del barri com de la resta de punts de la ciutat.
El proper dissabte 8 d’octubre, a les 17:00 h. “Kitxi Circ”, festa infantil al Parc de les Eres amb animació a càrrec d’EsQuitx. Taller de bombolles gegants i xocolatada gratuïta per a tothom.

500-eres

 

NOTA D’ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA
El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya de Sant Feliu de Guíxols ha adreçat una nota de premsa als mitjans de comunicació en la qual es mostren satisfets de l’aprovació de la proposta de modificació de les ordenances fiscals municipals per l’exercici 2017. La podeu consultar en el següent arxiu

500-vila

 

NOTA DE GUÍXOLS DES DEL CARRER
El grup municipal de Guíxols des del carrer – Entesa de Sant Feliu de Guíxols ha adreçat una nota de premsa als mitjans de comunicació en la qual exposen la seva demanda d’unes tarifes socials que considera més justes que les bonificacions que actualment s’apliquen als serveis municipals: nota-gdc

500-gdc

 

DISSABTE, XERRADA D’IMMA CABRÉ A LA CASA IRLA
Dissabte 8 d’octubre a les 18:30 h. a la Casa Irla, xerrada amb la Inma Cabré (Sabadell, 1965) sobre els seu llibre “Els senyors del poder”.
“Natividad Yarza va ser la primera alcaldessa de l’Estat espanyol. Va néixer a Valladolid. Va venir a Catalunya a fer de mestra. Va presentar-se a les eleccions municipals del 1934 per Esquerra Republicana de Catalunya i va ser elegida alcaldessa de Bellprat, a l’Anoia. Va ser una dona valenta i lluitadora que s’arromangà de valent per canviar les coses, però no comptava que toparia amb els senyors del poder. ‘Els senyors del po­der’ és una història de manipulacions. És un relat que transcorre entre dues èpoques, l’etapa republicana i l’actual, on tot el poder ja no és en mans dels de sempre. O potser sí”.

500-llibre

 

CURSET DE SARDANES DE TARDOR 2016
L’Agrupació Amics de la Sardana organitza un curs per aprendre a ballar sardanes al primer pis del Nou Casino La Constància els divendres des de les 19:00 h. fins les 20:00 h. des del 21 d’octubre fins el 2 de desembre.
La impartició del curs està condicionada a la inscripció de 8 persones i es limita a un màxim de 16.
El preu és de 6 euros i per més informació es pot contactar a través del correu electrònic guixolssardanes@gmail.com o bé al telèfon 616359386 (Ester).

500-sardanes

 

NETEJA DEL FONS MARÍ DE LA BADIA DE SFG
Els Mossos de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols varen celebrar el passat cap de setmana diverses activitats emmarcades en el vintè aniversari de l’arribada del cos policial a aquesta àrea bàsica del Baix Empordà i, entre altres iniciatives varen organitzar una neteja del fons marí davant la costa del municipi, on es varen extreure deixalles que s’hi havia abocat.

500-mossos

 

GUIÓ DEL MICROESPAI D’OCTUBRE DE CREU ROJA
Publiquem la transcripció del contingut del primer guió del mes d’octubre del microespai del qual Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro disposa a Ràdio Sant Feliu que s’emet els dissabtes a les 9:30 h. en el qual ha intervingut una de les seves integrants, Marta Costa locutant el següent text

500-creu-roja

 

SANT FELIU, PLATÓ PER L’ANUNCI DEL NOU AUDI
La plaça del far de l’escullera del port de Sant Feliu ha estat un dels escenaris per a l’enregistrament de la campanya publicitària del nou model esportiu d’Audi.
Diversos testimonis també han comentat que s’han fet preses a la carretera de Tossa, un dels escenaris que en altres ocasions s’han utilitzat tant per la bellesa del paisatge com pels revolts que la conformen. També altres municipis com Llagostera sembla ser que ha estat un dels escenaris que aviat podrem reconèixer, quan es faci pública la campanya.

500-cotxe

 

CONCERTS DE LA SETMANA A CAS ROMAGUÉ – CASA IRLA
– Dijous 6 d’octubre, 21:00 : FANTASTIC IRLASTIC BAND SESSION AND OPEN MIC.
– Divendres 7 d’octubre, 21:00 h. : Mr MOON & ROB ELLEN (UK, folk).
– Dissabte 8 d’octubre, 21:00 h. : Chris from CRAZY & the BRAINS (New York, USA, anti-folk/punk acústic) & JAK KERLEY (visuals).
– Diumenge 9 d’octubre, 17:00 h. : PAULA GRANDE (jazz/swing) & PAVO PEÑA (Girona, electro-pop).

500-irla

 

CONCERTS AL BAR LA GOLETA DE SFG
-Dissabte 8 d’Octubre – 23:00h – Entrada Gratuïta – Concert Metal amb THE GENTLE STAB (Groove Metal / Girona) + BILLY IDIOT (Idiotcore – Noise / Palamòs).
-Dissabte 15 d’Octubre – 23:00h – Entrada Gratuïta – Concert Metal amb KARN D’OLLA 25è Aniversari (Trash Burro / El Penedès) +PHRYMERIAL (Deathcore / Blanes) + BLOODHORN “Ex-Doomination” (Extreme Metal / St. Hilari).

500-goleta

 

 

 

El més llegit

I després