I després

11 NOTÍCIES + 11 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

PROGRAMA DE TV3 AMB GANXONS COM A PROTAGONISTES
Aquest dijous 18 i el proper 25 d’agost, en el programa de TV3 “Gent de Món”, que s’emet a les 23 h., hi sortirà una colla de guixolencs que varen fer el segon viatge del creuer “Harmony of the seas” pel Mediterrani, sortint de Barcelona i fent escala a Palma de Mallorca, Marsella, Pisa, Florencia, Roma i Nàpols.

500 HARMONY

 

LA FESTA DE L’ESTIU DE LA PLAÇA SALVADOR ESPRIU
Aquest dissabte l’Associació de Veïns de Vilartagues organitza a la Plaça Salvador Espriu “la festa d’estiu” amb el següent programa:
18.30h Tallers i jocs a càrrec del Centre esquitx.
2030h Actuació de Mistreet Dance Studio.
21h Botifarrada amb la col.laboració del Pirates (tikets 3€).
21.30h Actuació dels Garavi.
Organitza l’Associació de veïns de Vilartagues. Col.labora l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

500 FESTA VILARTAGUES

 

EL THYSSEN OFEREIX CINEMA DE L’OEST A L’ESPAI PORT
L’Espai Carmen Thyssen segueix promocionant nombroses activitats paral.leles a l’exposició d’aquest 2016. En aquest cas, serà aquest divendres, 19 d’agost, en què es projectarà la pel.lícula Sin Perdón, de Clint Eastwood, a les 22h, a l’Espai Port del Festival Porta Ferrada. No recomanada a menors de 18 anys. Versió en castellà. Activitat gratuïta.
Quant a l’exposició, “La il.lusió del Far West”, es pot visitar fins el 30 d’octubre a l’Espai Carmen Thyssen www.espaicarmenthyssen.com

500 CINEMA

 

AQUEST CAP DE SETMANA, FIRES PAPER ANTIC I IECSALIS
Aquest cap de setmana arrenquen les fires de Sant Feliu. El dissabte, 20 d’agost
“Paper antic”a la Rambla Vidal amb objectes de paper ideal per a col·leccionistes i enamorats de les fotografies, postals, cartells, etc.
Diumenge, Iecsalis d’antiquaris i brocanters als Jardins Juli Garreta amb objectes de decoració, mobles antics, monedes, canelobres, peces d’aram i joies.
Organitza l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols conjuntament amb els diferents gremis sectorials.

500 FIRA

 

L’ANC SEMBRA DE CREUS LA PLAÇA DEL MERCAT
La campanya d’estiu de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha portat aquesta setmana una de les seves accions a la Plaça del Mercat de Sant Feliu amb una performance que consistia en un sembrat de creus grogues, simulant un cementiri, acció simultània que també es portava a terme a l’Hospitalet de Llobregat i Tàrrega per denunciar “que l’Estat havia destrossat el sistema sanitari català”, una acció que es va iniciar a Vic i que ha continuat en altres ciutats com Girona, Balaguer i Tarragona.

500 ANC_CREUS

 

NOTA DE GUÍXOLS PER LA INDEPENDÈNCIA
Guíxols per la Independència ha informat que ja té a la venda els bitllets d’autocar pel desplaçament a Salt amb motiu de la Diada de l’11S d’enguany, també que a partir del 19 d’agost disposaran de les samarretes que lluiran aquest any i que amb aquesta finalitat ampliaran els dies i horaris en el seu local a Galeries Sant Joan (local 13).
L’horari d’atenció és els dimarts de 10:30 a 12:00 h. i els dimecres i divendres de 17:00 h. a 20:00 h. durant la resta del mes d’agost. Al setembre hi seran totes les tardes de 17:00 h. a 20:00 h. dels dies 1, 2, 5, 6, 7 i 8. A més, també el diumenge 4 de setembre, muntaran la seva parada a la Placeta Sant Joan.
Per qualsevol informació o bé consulta: guixols@assemblea.cat

500 ANC

 

DARRERS CONCERTS DEL PORTA FERRADA A L’ESPAI PORT
Dimecres es va celebrar el penúltim concert amb l’Experience de qui, juntament amb el recentment desaparegut Maurice White, va ser compositor i peça clau d’Earth, Wind & Fire: el guitarrista Al McKay, líder en l’actualitat d’una renovada versió́ de la banda, nominada 20 cops als Grammy que van vendre 90 milions de discos.
Tancaran dissabte els Manel amb el seu estil pop d’aires folk on no hi faltaran els seus èxits ni els temes principals de l’àlbum que va veure la llum el 8 d’abril després de tres anys sense presentar disc.

500 MANEL

 

CONCERTS A CAS ROMAGUÉ-CASA IRLA
– Dimecres 17 d’agost, 21:00 h. : KING ZEPHA (UK, ska, rocksteady and jump blues)
– Divendres 19 d’agost, 21:00 h. : UN TAL PERE (Bcn, folk d’autor) & NAVRATILOVA (St Feliu, freak folk).

500 UNTALPERE

 

LA SETMANA ENTRANT, DESENA VOLTA DEL SERRÀ
Després de disputar-se la Travessia nedant de Sant Feliu ja es divisa la Volta del serrà pel dia 28 d’agost, una travessia per parelles, un nedant i l’altre acompanyant amb el caiac que poden fer tants relleus com es vulgui.
Les inscripcions es van portar a terme i només resten, les que es poden fer fins el dia de la prova (sense caiac propi) a 90€/equip. Les places són limitades a 60 equips.

500 VOLTA

 

ES VA DISPUTAR LA MILLA URBANA DE SFG
El passat dissabte 13 d’agost es va celebrar la 29 Milla Urbana Ciutat de Sant Feliu de Guíxols. Es van establir nou categories, algunes de les quals es van acabar ajuntant ja que el número de participants d’algunes no cobrien el mínim número de participants. Tot i així hi va haver una participació de més de 200 persones i un destacat seguiment al llarg del circuit d’aquesta clàssica de Festa Major.

500 MILLA

 

DIVENDRES BALLADA DE SARDANES ALS JARDINS JULI GARRETA
L’Agrupació Amics de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols organitza per aquest divendres, 19 d’agost, a 1/4 d’ 11 de la nit Jardins Juli Garreta (Pista de basquet), l’audició de La Cobla: Bisbal Jove.
Amb el següent programa: Porta Ferrada (Antoni Ros Marbà), Sant Pol, quina hora és? (Jordi Leon), Ballades a la Damunt (Enric Ortí), Esperit calongi (Ricard Viladesau), Els gegants de Prats (Josep Coll Ferrando), La Garriga (Francesc Mas Ros), Sorteig d’un Tortell gentilesa de Pastisseria Gironès . Patrocina: L’Ajuntament de la Ciutat.
Propera audició: 26 d’agost , 7 tarda. Plaça del Puig. Cobla Baix Empordà

500 SARDANES

 

El més llegit

I després