I després

10 NOTÍCIES + 10 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

AQUEST DIUMENGE, TEATRE AMATEUR AL TAM
Aquest diumenge a les 6 de la tarda al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer, dins del XI Concurs de Teatre Amateur Sant Feliu de Guíxols, la companyia Paranys de Sant Joan de Vilatorrada ens la representa l’obra “Amb els pixats al ventre” sota la direcció de Pep M. Martínez.
“En Phil és un romàntic incorregible que pretén divorciar-se de la seva dona per tal de poder-se casar amb la Julie, una noia que ha conegut mentre viatjava en l’autobús número 49. Entre ells, el seu bon amic George, una assistenta despistada, un bomber i… un sofà, fan que la cosa s’emboliqui de tal manera que tothom ho té difícil per sortir-ne ben parat. Tot un reguitzell de confusions, conspiracions i conxorxes fan d’aquesta una obra fresca i dinàmica que només pretén fer passar una estona agradable”.

500 PARANYS

 

SERVEI D’OCUPACIÓ MUNICIPAL, OFERTES DE TREBALL
El Servei d’Ocupació Municipal ofereix periòdicament les ofertes arribades a la seva borsa de treball. Es tracta d’un dispositiu que ofereix informació, assessorament i orientació a les persones que busquen feina o volen millorar-la, que disposa d’un espai de recerca, de formació i d’intercanvi amb uns recursos especialitzats i uns professionals preparats, a més d’enllaç directe amb els webs externs de recerca: http://som.guixols.cat

500 SOM

 

PUNTS DE RECOLLIDA DELS AVETS DE NADAL
L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha posat a disposició dos punts per portar els avets de Nadal als punts de recollida habilitats per recollir-los. El primer a l’Horta d’en Palahí (carrer dels Enamorats), on s’ha fet un tancat per dipositar-los. El segon punt és a la Deixalleria Municipal (Av. Catalunya, s/n).
En tots dos casos, els arbres han d’estar nets d’ornamentsi es demana que no es deixin al costat dels contenidors o papereres.
Des de l’Ajuntament es portaran les restes vegetals d’aquests avets a un recuperador per tal de fer-ne una altre ús.

500 AVETS

 

4 MESOS DE CREU ROJA A RÀDIO SANT FELIU
Després de la posada en antena, ara fa quatre mesos, d’un petit microespai de Creu Roja Sant Feliu-Vall d’Aro, els dissabtes i diumenges a les 10:30h. a la nostra emissora, el president de l’Assemblea Local, Jordi Roca, farà aquest cap de setmana una nova intervenció on agrairà la col·laboració en les iniciatives proposades com la participació en la loteria, la participació en la Caminada Solidària, la campanya de Creu Roja Joventut amb la recollida de joguines, la valoració del compromís del voluntariat així com la necessitat d’augmentar el nombre de socis per tal de poder continuar amb la seva tasca, tant necessària en aquests temps.

500 CREUROJA

 

ELS MOSSOS VAN RECOLLIR JOGUINES PER A LA CREU ROJA
Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de la Bisbal d’Empordà i Sant Feliu de Guíxols , van organitzar una campanya de recollida de joguines per la campanya que realitza cada any la Creu Roja on es recullen joguines pels nens desfavorits.
Els mossos van donar suport a aquesta iniciativa fent una crida a la solidaritat, la igualtat d’oportunitats i valors per a un món millor amb l’objectiu era garantir l’arribada dels Reis Mags i les joguines a tots els infants.
Durant unes setmanes es van recollir totes les joguines noves o usades que estiguessin en bon estat i que no fossin bèl·liques a les comissaries adherides a la campanya.
Ajuntaments com el de Platja d’Aro, també es va oferir una xocolatada en el Centre Avenir Fanalenc on a més d’activitats lúdiques infantils, agents de l’Oficina de Relacions de la Comunitat dels Mossos d’Esquadra també van realitzar diferents tallers amb els nens.
500 MOSSOS

 

ASSEMBLEA DE L’ASSOCIACIÓ D’ AMICS DE LA MÚSICA DELS ANYS 60
L’Associació d’Amics de la Música dels Anys 60 de Sant Feliu de Guíxols anuncia que pel dijous 14 de gener, convoca Assemblea General Ordinària Anual de Socis en el local “Es Pintor” del carrer de l’Algavira, 22 de Sant Feliu amb el següent ordre del dia:
1 Lectura i aprovació, si s’escau de l’acta anterior.
2 Lectura i aprovació, si s’escau, de l’estat de comptes anterior.
3 Renovació de la junta.
4 Propostes calendari 2016.
5 Precs i preguntes.
Fins el 31 d’aquest mes de gener es recolliran relats de les històries personals durant la dècada dels 60 que s’incorporaran al contingut d’un llibre. aama@mixmail.com

500-SHERPAS

 

DIUMENGE, AUDICIÓ DE SARDANES AL PASSEIG
L’Agrupació Amics de la Sardana Sant Feliu de Guíxols informa sobre l’audició 605 programada pel proper diumenge, 10 de gener a les 12 del migdia al Passeig dels Guíxols a càrrec de la Coble Rossinyolets que oferiran el següent programa:
Poble que canta 29-83 Antoni Miralpeix
Port Salvi 29-69 Rafel Figueras
Ciutat reial 25-69 René Picamal
El Golfet 31-85 Ricard Viladesau
Essència d’aplec 28-79 Enric Ortí
Ídols de fang 22-65 Jaume Ventura Tort
Sorteig d’un tortell gentilesa de Pastisseria Gironès. Correu electronic. guixolssardanes@gmail.corn

500 SARDANES

 

PROCEDÈNCIA DELS PARTICIPANTS DEL PRIMER BANY DE L’ANY
En l’edició d’aquest 2016 de la primera remullada de l’any, l’Aquàtic Club Xaloc ha publicat una relació de les poblacions de procedència dels 250 participants que varen desafiar les baixes temperatures i tot i que es pugui suposar que eren gent de Sant Feliu, el llistat mostra que no és així: Girona, Cassà, Santa Cristina, Palamós, Lloret, Quart, Begur Taradell, Manlleu, Castell d’Aro, Caldes, Manresa, Barcelona, Terrassa, Rubí, Sant Cugat, Platja d’Aro, Vilablareix, La Bisbal, Calonge, Riudoms, Puig Reig, Ginestar, Madremanya, Sabadell, Salt. I altres països, França, Suïssa, Alemanya.

500 BANY_

 

CONFERÈNCIES SOBRE TÈCNIQUES D’ALLIBERAMENT EMOCIONAL
El proper dimarts, 12 de gener i el següent, dia 19, a la sala d’actes de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols, des de les 19 fins les 21 h. s’hi celebraran dues conferències a càrrec de la Dra. Rosa Bertran – Coach Transformacional per al Benestar, “amb tècniques d’alliberament emocional per a la manifestació de la teva riquesa i per crear una vida de benestar inspirada en el que a tu t’apasiona”
12 de gener: “Eines per atraure l’abundància i el benestar propi”.
19 de gener: “Alliberament emocional per a assolir el benestar econòmic”.

500 BIBLIO

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 9 de gener
Camp de Futbol “Josep Suñer”
Futbol empreses
16,00h. Bar Moreda – Caldes

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
12,30h. Cadet B – EF Garrotxa
16,00h. Juvenil B – Palamós

Pavelló Municipal La Corxera
Club Básquet Sant Feliu
10,30h. Preinfantil Femení – La Vall
10,30h. Mini Femení B – Cadaqués
16,00h. Cadet Masculí B- Maçanet
17-30h. Cadet Masculí A- Pia Olot
19,00h. Junior Masculí – Silenc

Diumenge, 10 de gener
Camp de Futbol “Josep Suñer”
12,00 h. A.D. Guíxols A – Vilamalla

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,30h. Benjamí B – Quart
11,00h Aleví B – Santa Eugenia
12,30h. Infantil A – Tordera
17,00 h. Femení – Cabanes

500 EFSF

El més llegit

I després