I després

1.100 participants a la cadena humana

Compartiu aquesta història

El passat dissabte 17 d’agost va tenir lloc a la platja i a la badia de Sant Feliu de Guíxols una cadena humana Via Catalana de més de 1.100 persones, un èxit rotund, ja que es va cobrir tota la platja d’espigó a d’espigó i a la badia s’hi van sumar caiacs i diverses embarcacions.
Sota el lema “Si que ve d’un pam” l’assemblea territorial Guíxols per la Independència de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) havia convocat a participar a tothom a aquest assaig del proper 11 de setembre, ja que com a col·lectiu, juntament amb els companys de Santa Cristina d’Aro i Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, es desplaçaren als trams 568 i 569 de Caldes de Malavella.
L’organització apunta que aquesta fou una jornada reivindicativa “per sumar esforços i metres i per demostrar que seguim caminant junts cap a la nostra llibertat, després de la manifestació de l’any passat, i que la independència del país està més a prop”.
A més de la cadena a la sorra, membres del Club Aquàtic Xaloc es van tirar a l’aigua per tal de realitzar un mosaic amb una estelada gegant, i l’empresa Bravamar-Kayaks Guíxols va cedir tota la flota de caiacs, un dels es va acostar fins a la platja per fer, simbòlicament, un desembarcament plantant una estelada on hi havia les lletres “independència”. Des del catamarà , acompanyat d’altres embarcacions, es van encendre uns fums de colors fent una senyera.
L’organització ha agraït, mitjançant una nota, la col·laboració dels voluntaris, als fotògrafs, especialment, a Joan Faz i als pilots de l’ANC que hi van acudir amb les avionetes ultralleugeres i que els van fer el reportatge des de l’aire; a TVCatalunya per enviar l’helicòpter a cobrir l’esdeveniment; als membres del Club Aquàtic Xaloc; i a l’empresa Bravamar-Kayak Guíxols per cedir la flota així com als integrants de la cadena al temps que emplacen a tothom a la participació l’11 de setembre.

ganxoneries3

 

003

El més llegit

I després