I després

Xarxa Solidària obre el període d’inscripció per als grups de cooperació

Compartiu aquesta història

Xarxa Solidària de Sant Feliu de Guíxols, es va fundar l’any 1999 però no es varen constituir com a ONG fins al 2002. Com a associació els mou la solidaritat amb els països del Sud per ajudar a aturar l’abisme que ens separa. Treballen per aquest objectiu i vetllen perquè la societat hi participi. En aquests moments ja han obert els grups de cooperants internacionals per a estades durant l’estiu de 2011.
Cooperant amb Xarxa, podreu implicar-vos en els projectes de cooperació al desenvolupament que porten a terme.
A El Salvador es realitzen projectes comunitaris com un menjador comunal, granges de gallines o un forn de pa.
A Moçambic treballen amb projectes productius i autosuficients relacionats amb la creació de treball i la producció d’aliments amb granges de gallines per nens orfes i viudes o la construcció de cases tradicionals per viudes.
A l’Equador han creat una escola per mantenir les tradicions quítxues a l’Amazònia. A Filipines la casa d’acollida és el condicionament d’habitatges a la barriada de Masagana, en la qual les cases no tenen més de 14 metres i poden arribar a viure una vintena de persones.
A continuació trobareu en format PDF les fitxes de sol.licituds que cal omplir, així com els projectes per aquest 2011 i tots els requisits per a poder col.laborar amb aquesta ONG.

sol.licitud_xarxa

El més llegit

I després