Xarxa Solidària de Sant Feliu de Guíxols, es va fundar l’any 1999 però no es varen constituir com a ONG fins al 2002. Com a associació els mou la solidaritat amb els països del Sud per ajudar a aturar l’abisme que ens separa. Treballen per aquest objectiu i vetllen perquè la societat hi participi. En aquests moments ja han obert els grups de cooperants internacionals per a estades durant l’estiu de 2011.
Cooperant amb Xarxa, podreu implicar-vos en els projectes de cooperació al desenvolupament que porten a terme.
A El Salvador es realitzen projectes comunitaris com un menjador comunal, granges de gallines o un forn de pa.
A Moçambic treballen amb projectes productius i autosuficients relacionats amb la creació de treball i la producció d’aliments  amb granges de gallines per nens orfes i viudes o la construcció de cases tradicionals per viudes.
A l’Equador han creat una escola per mantenir les tradicions quítxues a l’Amazònia.  A Filipines la casa d’acollida és el condicionament d’habitatges a la barriada de Masagana, en la qual les cases no tenen més de 14 metres i poden arribar a viure una vintena de persones.
A continuació trobareu en format PDF les fitxes de sol.licituds que cal omplir, així com els projectes per aquest 2011 i tots els requisits per a poder col.laborar amb aquesta ONG.

sol.licitud_xarxa