I després

Un altre empat que costa el lideratge Campionat Segona Catalana – Grup I U.D. CASSÀ, 2 – A.D. GUÍXOLS, 2

Un penal que tan sols va veure el col·legiat en el temps de descompte va fer que els guixolencs, fins ara líders, es deixessin dos punts importantíssims al camp del sempre incòmode Cassà.

Compartiu aquesta història

Un penal que tan sols va veure el col·legiat en el temps de descompte va fer que els guixolencs, fins ara líders, es deixessin dos punts importantíssims al camp del sempre incòmode Cassà. Els de Sant Feliu van dominar el primer període generant fins a tres aproximacions de cert perill, però no van aconseguir moure el marcador. Els propietaris del terreny, en la seva única arribada, van estar a punt d’encetar el tempteig. El començament de la represa va ser elèctric, doncs entre els minuts 53 i 57 es marcaren 3 gols, dos dels quals els va fer el retornat Sanku per a uns blaugrana que tingueren la mala sort de marcar-se a pròpia porta l’1 a 2. Un mínim avantatge que no van saber gestionar tot i la seva superioritat numèrica el darrer quart d’hora.

Els de la nostra ciutat van iniciar l’encontre controlant la pilota i trepitjant l’àrea de l’antagonista, sobretot amb dues ocasions del reaparegut Denilson, però en cap de les dues va aconseguir sorprendre el porter Gabi. També va poder obrir el marcador Brice a la sortida d’un córner rematant de cap sol des de l’interior de l’àrea. El Cassà, ben armat al darrera, va donar certa sensació de perill en alguna acció de contraatac, sobretot protagonitzades per Restru. Els cassanencs en tingueren una de molt clara en un mà a mà que Bayona va salvar desviant la pilota a córner. Amb l’empat a 0 inicial es va arribar al descans.

L’inici del segon temps va venir marcar pel retorn de Sanku amb la samarreta del Guíxols. Amb només 2 minuts el davanter va avançar els blaugranes amb una bona definició. Tres minuts més tard, però, un gol desafortunat va tornar a equilibrar la balança, quan Lanzas va desviar involuntàriament un xut des de la frontal canviant la trajectòria de la pilota. Sense deixar temps per gaires celebracions novament Sanku va decantar el marcador amb una bona jugada individual per part d’uns guixolencs que, tot i això, no controlaven el matx, i passaven per situacions de veritable perill. Fins a dues pilotes al pal van tenir els locals en una mateixa jugada, i una altra que Lanzas va treure sobre la mateixa línia de gol. El punt d´inflexió va ser a partir que els propietaris del terreny van quedar amb un home menys (76’), una circumstància que els de casa nostra no aprofitaren. Els locals van tancar el Guíxols al seu camp, sense crear excessiu perill, però al final els de Toni Sánchez ho pagaren ben car. En el temps de descompte, de la pitjor manera possible, amb una pena màxima que no va veure ningú i que, a més, va suposar l’expulsió de Diego Zayas. Pulido va ser l’encarregat de transformar el penal i col·locar el definitiu empat a 2 la marcador.

Per aquest partit Toni Sánchez va introduir tres novetats en l´onze amb relació a l´últim encontre de lliga a Malgrat (0-3). Lanzas, Pol Mitjà i Denilson van ocupar els llocs d´Aitor, Amós Gasca i Guillem; va recuperar Umar que va reaparèixer a la segona meitat, així com Sanku; no va poder disposar de Riki i Eloy Gámez, per lesió i va descartar Amós Gasca i Sanding.

Amb aquest polèmic empat, la veritat és que l’Ateneu, dels 14 xocs que porta sense perdre, ja n’ha empatat, 6 i s’ha deixat un lideratge que ha mantingut durant 13 jornades. Ara la classificació s’ha comprimit i s’ha afegit un altre candidat als dos primers llocs, un Bosc de Tosca que és tercer a 3 punts del nou líder, Bescanó i a un parell dels de Sant Feliu.

U.D. Cassà: Gabi, Devia, Rabassedas (Bou, 82’), Pulido, Gauchia, Gumbau (Morell, 55´), Jordi Gumbau, Raúl (Susso, 64’), Karim (Martí, 21’), Kevin (Montero, 82’) i Restrudis.

A.D. Guíxols: Bayona, Bilal, Lanzas (Castelló ,64’), Toumani, Diego Zayas, Pol Mitjà, Callicó (Juanola, 85’), Omar (Guillem, 64’), Denilson (Umar ,69’), Montero (Sanku, 46’) i Brice.

Gols: 0-1 (53’) Sanku. 1-1 (56´) Lanzas (p.p.). 1-2 (57’)Sanku. 2-2 (90’) Pulido (p.).

Àrbitre: Pertuzati Gifague. T.G. Als locals Martí, Raúl, Rabassedas ,Pulido i Kevin; i als visitants Omar, Denilson i Sanku. T.V.: Als locals Cisco García (Segon entrenador)(53´) i Devia (76´) i al visitant Diego Zayas (90´) per doble groga.

Diumenge, a les 4 de la tarda al Josep Suñer, toca girar full i fer del camp propi un fortí, enfront d´un Tossa que és el 8è. classificat.