I després

TROBADA D’INSTAGRAMERS A SANT FELIU

Compartiu aquesta història

El Patronat de Turisme Costa Brava- Girona impulsa una trobada d’Instagramers a Sant Feliu de Guíxols coincidint amb la III Timbalada Ganxona que se celebrarà el 5 de juliol.
Pot prendre part en aquest concurs qualsevol usuari que publiqui fotografies a Instagram entre el 5 i el 6 de juliol, fetes amb dispositiu mòbil i amb les etiquetes #InstaGuixols #Emporda #InCostaBrava #Guixols i #TimbaladaGanxona. Les fotografies han de ser originals i creatives, alhora han de contribuir a difondre els atractius turístics de la població.

PROGRAMA
16.30h Trobada, Photocall i berenar a l’explanada del port pesquer de Sant Feliu de Guíxols.
18.00h Inici del photowalk pel punts més emblemàtics de Sant Feliu de Guíxols a càrrec dels Amics del Museu de la Ciutat: Visita al port pesquer i edifici del Tinglado ;Antic Salvament Nàutic i niu de metralladores; Edifici del Nou Casino de la Constància (sala de ball i biblioteca) i pujada al terrat; Passeig pel centre de la ciutat (cases modernistes, edifici del Mercat Cobert…).
20.00h Finalització de la trobada i qui vulgui es podrà afegir a les activitats de la III Timbalada Ganxona.

PREMIS
Primer premi: Sortida en veler o bateig submarí amb Dive Different, dinar a la Taverna del Mar i entrades a l’Espai Carmen Thyssen per a dues persones.
Segon premi: Bateig de vela al Club Nàutic SFG, dinar al Restaurant Club Nàutic SFG i entrades a l’Espai Carmen Thyssen per a dues persones.
Tercer premi: Ruta al Parc acrobàtic forestal Parc Aventura, dinar al Restaurant l’Infern i entrades a l’Espai Carmen Thyssen per a dues persones.

Cal fer la inscripció a: http://instagram.costabrava.org

El més llegit

I després