I després

TEATRE PROFESSIONAL GUÍXOLS ESCENA 2017

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, a través de l’Àrea de Cultura, ha avançat les obres del Guíxols Escena de Primavera 2017, de les quals us adjuntem ells títols, data, lloc de representació, companyia i actors i actrius:

LEHMAN TRILOGY
Producció de la Villaroel/Grec 2016
18 de març de 2017 al Teatre-Auditori Narcís Masferrer
SINOPSI: L’any 2008, el món sencer era sacsejat violentament per la caiguda d’un banc d’inversions nord-americà que s’acabava de declarar insolvent. Era Lehman Brothers, una entitat financera que desfermava així una crisi les conseqüències de la qual encara es deixen sentir avui. Qui hi havia rere aquella entitat i quina era la seva història? La resposta la té un espectacle que explica les vivències d’una família jueva que va arribar des d’Alemanya al Nova York de mitjan segle XIX. Amb ironia, documentació i convidant-nos a la reflexió, el text ens permetrà seguir les diverses generacions de la família Lehman fins al moment de la caiguda del seu banc d’inversions, al principi del segle XXI.
REPARTIMENT: Rubèn de Eguía, Òscar Muñoz Muñoz, Santi Ricart, Jordi Rico, Jacob Torres i David Vert.

500-lehman

 

CHEFS
Cia. Yllana
14 d’abril de 2017 al Teatre-Auditori Narcís Masferrer
SINOPSI:
Chefs és una mirada divertida sobre el fascinant món de la gastronomia. La història es centra en un chef de gran prestigi que ha perdut la inspiració i ha de confiar en un esbojarrat equip de cuiners per crear una recepta espectacular i novedosa per tal de mantenir les estrelles del seu restaurant. Al mateix temps fem un recorregut per distintes facetes del món de la cuina, com la relació que tenim amb els aliments que ingerim, els animals que ens alimenten, les diferents cuines i gustos del món. Veurem els egos, la competició entre aquests “cuiners estrella” i tot el que amb molt de gust va caient a la cassola de l’humor dels Yllana.
ACTORS: (en alternància) César Maroto, Carlos Jano, Rubén Hernández, Susana Cortés i Antonio de la Fuente.

500-chefs

 

ELS DARRERS DIES DE LA CATALUNYA REPUBLICANA
Terra Teatre
15 d’abril a la Casa Irla
SINOPSI: Aquesta obra és la narració verídica d’uns dies dramàtics viscuts per l’escriptor, historiador i polític, Anton Rovira i Virgili, quan entra en fase culminant l’ofensiva final de Franco contra Catalunya. Narració de l’angoixa, la desfeta i l’èxode dels catalans, que han estat les principals víctimes de la guerra encesa a Espanya per l’alçament militar de l’any 1936. Multitud de temes connecten els anys 30 amb l’actualitat: les relacions entre Catalunya i Espanya, els èxodes per Europa i la por a la pèrdua de la pròpia identitat. Rovira i Virgili narra, en primera persona, el viatge sense retorn que va fer amb la seva família i diverses personalitats polítiques i culturals fins a França. En Aquest viatge, compartirà amb la resta de catalans i catalanes tots els dolors. LA pèrdua de la llar, la fam, el fred i la incertitud del demà.
L’espectacle és un diàleg entre el personatge Antoni Rovira i Virgili i un violoncel•lista que s’expressa amb el seu instrument. El Text està basat en l’obra de l’escriptor Rovira i Virgili “Els Darrers Dies de la Catalunya Republicana”.
ACTOR: Jordi Hervàs Solà.

500-terra

 

PÍNDOLES DE TEATRE
Isla Elefante
6 de maig de 2017 (Pendent de concretar els espais)
CONTINGUTS:
Píndoles proposa una experiència teatral única i innovadora formada per un conjunt de tres microobres de 15 minuts cada una que es representen simultàniament en espais diferents. Es poden veure en racons d’un edifici o en diferents emplaçaments d’un parc o d’una plaça, qualsevol espai no convencional (teatralment parlant) és ideal. És una proposta professional que permet gaudir de diferents obres, autors i gèneres en poc més d’una hora, a través d’un circuït teatral on el públic, dividit en petits grups conduïts per guies, va canviant d’escenari per veure cadascuna de les micropeces.
INTÈRPRETS: Diversos actors i companyies.

500-micro

 

INFÀMIA
Producció La Villarroel i Focus TAEtre
27 de maig de 2017 al Teatre Auditori Narcís Masferrer
SINOPSI:
Infàmia és un joc de miralls, d’esferes, de punts de vista. A l’Eva Dolç li ha caigut un tros de món al damunt, i està lesionada. Veurem com les ferides que ha patit per la caiguda, fereixen també a dos individus tendres, que encara no són del tot conscients del camí que han pres: la Sara i l’Aleix, dos intèrprets que semblen condemnats a patir l’emergència de ser perpètuament actors “emergents”. I, enmig d’un combat ferotge que farà entrar en crisi les vocacions de tots tres, apareixerà en Toni, un mefistofèlic astut, que els posarà a tots tres en solfa. Remourà tots els fonaments i aclarirà tots els dubtes, perquè els altres acabin entenent d’una vegada per totes, de què va en realitat aquest ofici.
REPARTIMENT: Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Anna Moliner i Francesc Ferrer.

500-infamia

El més llegit

I després