I després

Sortida pro Trailwalker del CEMontclar

Compartiu aquesta història

El Centre Excursionista Montclar convida a totes aquelles persones que s’hi vulguin afegir, a una marxa popular el diumenge 27 de gener.
La organitza el grup que participarà a la Trailwalker aquest 2013per tal de recollir fons per participar en aquest esdeveniment a benefici d’Intermon Oxfam.
En Salvador Ventura farà de guia pels voltants del municipi passant per alguns indrets molt coneguts i per d’altres de perduts on encara no fa gaire temps s’hi sentien els cops de destral o la remor del ramat d’un mas ara ja abandonat.
La sortida es farà del pavelló de la Corxera a les 8h del matí i la tornada està prevista per a les 14h del migdia. Podeu portar menjar per coure perquè es farà un foc per poder gaudir d’un bon esmorzar. El donatiu és de només de 2€.
D’altra banda, fa uns dies, davant la previsió de la primera edició de la Marató de les Vies Verdes, que es durà a terme el 27 de febrer entre Girona i Sant Feliu de Guíxols i en què també hi haurà la modalitat de mitja marató, ja es va fer el primer dels dos entrenaments oficials que l’organització ha programat per als participants, amb dues distàncies diferents. Tot i el mal temps del dia 13 de gener, un centenar d’atletes van participar en l’entrenament.

El més llegit

I després