Durant tot el matí, cada dues hores, s’han celebrat reunions de coordinació a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols per avaluar la situació davant l’alerta de possibles nevades a cota zero amb la presència de l’alcalde, diversos regidors, caps d’àrea i representants de les àrees d’infraestructures, brigada, protecció civil, educació, policia local, comunicació/ràdio i urbanisme entre altres.

La reunió de les 10 del matí coincidia amb el moment de més intensitat de la nevada, que ha tingut una durada curta, atès que la neu s’ha transformat en pluja en pujar les temperatures.

En la reunió de les 12 s’ha confirmat que no hi ha hagut incidències i que les entrades i sortides de les escoles s’han realitat sense problemes, com si es tractés d’un dia normal de pluja.

En declaracions a la nostra emissora, l’alcalde, Carles Motas, ha comentat que estan en contacte permanent amb el Servei d’Emergències de Catalunya i que, malgrat que la previsió és que pugi la cota de neu, cal estar alerta les properes 18 hores per si hi ha algun canvi en la meteorologia.

També ha afegir que des de fa dos dies a Sant Feliu s’ha muntat un dispositiu per fer front a qualsevol incidència amb muntatge de generadors d’electricitat que s’han instal·lat a llocs estratègics, reserves de sal i altres dispositius amb els quals es té un contacte permanent fins que el Servei d’Emergències de Catalunya no anunciï la desactivació de l’alerta.

Finalment, ha continuat indicant que a les xarxes socials de l’Ajuntament i a la nostra emissora s’anirà informant puntualment de qualsevol incidència.