I després

SANT FELIU, 9 NOTÍCIES, 9 IMATGES

Compartiu aquesta història

CURS DE SEGURETAT VIAL
El regidor de seguretat, Francisco Cárdenas, l’Inspector en Cap de la Policia Local, Josep Miñarro , i els dos agents responsables d’impartir les normes de seguretat vial als alumnes de les escoles de Sant Feliu, varen realitzar l’acte de tancament del present curs així com el lliurament de diplomes als alumnes participants a més dels premis, consistents en tres tablets, als guanyadors del concurs de logotips d’imatge corporativa dels 125 anys de la policia local de Sant Feliu de Guíxols.
La Policia Local duu any rere any una important tasca preventiva en matèria de de seguretat viària. L’objectiu proposat és l’adquisició d’uns hàbits de comportament i actituds responsables davant el trànsit com a fenomen social i de risc; mantenint relacions de convivència i respecte en la societat que vivim.

SEGURETAT VIAL

SFG AL SALÓ DE TURISME
Amb tota seguretat, la presència de Sant Feliu al Saló Internacional de Turisme de Catalunya 2014, serà tan exitosa com l’edició de l’any passat i que beneficiarà, no tan sols als restaurants que participen directa i presencialment, sinó que tindrà un gran efecte positiu per a la promoció de la ciutat. Reconeixement als 8 Restaurants presents, a l’Associació d’Hosteleria i als treballadors de l’Àrea Municipal de Turisme.

SALÓ

12 GANXONS I GANXONES ES FORMARAN A ALEMANYA
El vicealcalde de Mindelheim (Alemanya), Herbert Kugler, va rebre el passat 2 d’abril el grup de dotze joves que enguany han estat preseleccionats al projecte de formació professional dual, emmarcat dins del projecte d’Agermanament de Sant Feliu de Guíxols amb aquesta població.
Els dotze candidats s’enfronten a les entrevistes de formació professional amb els empresaris locals, però també han de superar la prova oficial d’alemany per poder accedir a aquesta oportunitat.
En la trobada a Mindelheim van poder comptar amb el suport dels guixolencs de la promoció 2013 que han restat a Alemanya.

ALEMANYA FACE

PRESENTATS ELS TREBALLS DE RECERCA
El dijous 3 d’abril va tenir lloc al Teatre-Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols el III Fòrum de Treballs de Recerca del Baix Empordà, acte que va comptar amb la participació de deu centres de secundària de la comarca. Cadascun d’aquests centres va seleccionar un representant, que va exposar el seu treball de recerca durant uns deu minuts davant dels més de 400 assistents a l’acte.
Els alumnes de l’Institut Sant Elm de Sant Feliu de Guíxols van ser els encarregats de presentar la mostra, que es va iniciar amb una salutació del cap dels Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Albert Bayot. Seguidament es va fer l’exposició dels treballs.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3 NOVES PISTES DE PÀDEL A SFG
Entren en funcionament tres noves pistes de pàdel a Sant Feliu de Guíxols, un dels nous atractius que incorpora des d’aquest 5 d’abril la piscina municipal La Corxera.
A la Corxera, a banda de les tres noves pistes, apareixen nous espais interiors i exteriors, com una zona de solàrium amb hamaques, terrassa bar exterior, ciclisme Indoor virtual i nous serveis Al llarg de dissabte hi ha hagut servei de fisioteràpia, salut i estètica, jornada de portes obertes, activitats infantils amb un inflable, un aperitiu i sorteig de regals i premis.

PADEL

DRETS LABORALS DELS JOVES
El Consell Local de Joventut de Sant Feliu de Guíxols va realitzar una jornada sobre drets laborals per conèixer la normativa a l’hora de buscar una feina. Es va fer al Punt Jove (edifici de Les Vetlladores) al matí del 5 d’abril. La formació va ser a càrrec dels sindicats d’Acció Jove i Avalot.
Es va organitzar per la Xarxa de Consells Locals de Joventut i CLJ Guíxols, amb la col.laboració del Cnjc Xarxa Jove, Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Acció Jove i Avalot.

JOVES

KORFBAL A PAVELLÓ CARLES NADAL
Dissabte es va celebrar al pavelló Carles Nadal i Cosp la final del campionat escolar de korfbal que va tenir una important participació.

NADAL

NOU WEB DE PERSUSSIÓ GANXONA
Percussió Ganxona, una de les formacions més actives de la ciutat ja té pàgina web on hi podeu trobar totes les activitats que genera i en les que hi participa a més d’apartats de fotos, media i altres apartats interessants. L’adreça: www.percussioganxona.cat

PERCUSSIÓ

CAMPIONAT D’ESPANYA DE TWIRLING
El passat cap de sertmana el pavelló de La Corxera va acollir la Copa d’Espanya de Twirling, amb la participació del Club Gimnàstic Twirling Sant Feliu de Guíxols.
El Twirling és una disciplina basada en la gimnàstica, la dansa i la utilització del bastó. És un esport que associa els moviments dels bastons classificats per categories (rotacions, llançaments, domini general) així com els moviments de gimnàstica rítmica.
Des de fa tres anys que a la ciutat es compta amb el Club Gimnàstic Twirling Sant Feliu de Guíxols, que ja és un dels més nombrosos de tot l’Estat i que va fer les funcions de club amfitrió en aquest campionat estatal que va comptar amb prop de 200 participants.

twirling

El més llegit

I després