I després

Rebuda dels triatletes a l’Ajuntament i visita del president de la federació de futbol

Compartiu aquesta història

La sala de plens de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va acollir el passat divendres a les 20h l’acte de reconeixement als triatletes del Club Aquàtic Xaloc pel seu ascens a primera divisió. La regidora d’Esports, Magda Lupiáñez, va fer entrega d’una placa a la presidenta del Club, que estava acompanyada pels triatletes i familiars i companys. Durant l’acte es va destacar l’esforç i el sacrifici que requereix aquesta modalitat de competició.
L’enhorabona als competidors i encoratjar-los a seguir aconseguint més èxits, ja que la seva tasca és reconeguda arreu on van, esdevenint, per tant, element clau de promoció de la nostra ciutat a l’exterior.

El dia següent, dissabte, el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, va visitar les instal·lacions del camp del Vilartagues, on va conversar distesament amb representants del món del futbol a casa nostra per tal d’escoltar les seves demandes.

Andreu Subies va fer èmfasi en la línia d’actuació de la Federació a partir de tres eixos bàsics. El primer objectiu, l’impuls als tràmits on-line des de fa uns mesos; el segon, la intencionalitat de potenciar la formació dels directius per a millorar la comunicació entre clubs i Federació; i el tercer, refermar el compromís de la Federació amb el consell de la mutualitat de futbolistes per tal de millorar els preus i serveis dels federats.

El més llegit

I després