La ràdio és un d’aquests mitjans que sempre ha tingut enorme presència, però que està desapareixent dels nostres telèfons mòbils en ser una tecnologia analògica que ha de ser reemplaçada per la seva versió digital (com la TV amb la TDT).
L’alternativa més pràctica és la d’escoltar qualsevol emissora de ràdio que desitgem a través d’Internet, sense la necessitat de disposar d’un receptor “de tota la vida”, encara que sí que cal recomanar fer-ho a través d’una bona xarxa Wi-Fi, ja que sinó comptaria  com a dades a la nostra tarifa mensual i el nostre operador telefònic ens cobraria pel temps de connexió.
Ràdio Sant Feliu jA fa anys que emet per Internet des de la pàgina web www.rsf.fm a l’apartat en directe i, a més, també es pot baixar una aplicació per l’escriptori de l’ordinador i així poder escoltar la ràdio sense haver de connectar-se a la web.
La darrera novetat que oferim als nostres oients, per poder gaudir de la música, les notícies, agenda, etc., és l’aplicació per mòbils amb sistema operatiu Android. Per poder-la descarregar només cal fer un clic en el següent link, des de el vostre dispositiu, i instal·lar-la. https://play.google.com/store/apps/details?id=rsf.internetgirona.com&hl=es
O bé a través de Google Play i buscar Radio Sant Feliu:https://play.google.com/store
L’aplicació de Ràdio Sant Feliu (de moment pels dispositius mòbils Android) inclou l’accés a la emissió en directe de la nostra emissora.

MOBIL FALDILLA