I després

Programat el II Cicle de Música al Monestir de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

L’orgue barroc de la parròquia Mare de Déu dels Àngels de Sant Feliu de Guíxols, original del Segle XVIII, fou destruït en els saqueigs i incendis del conflicte bèl·lic de la Guerra Civil. A principis dels cinquanta se’n va instal·lar un de nou que es va malmenar per la humitat i la falta de manteniment.

El rector, Mn. Jordi Reixach, en va adquirir un d’ocasió d’alta qualitat que compta amb 865 tubs, 61 registres i 31 tonalitats que va costar 40.000 € que va decidir recuperar, entre altres, amb les recaptacions dels cicles de música per a orgue i instruments que ha anat organitzant i que varen començar l’any passat amb tres concerts, tant de música d’orgue com clàssica.

Enguany presenta el seu segon cicle amb quatre concerts, un cada mes, a partir del dissabte, 25 de Juny a les 21:30h i fins el 10 de setembre. Les entrades anticipades les podeu adquirir a l’Oficina de Turisme, a l’Ajuntament de Sant Feliu..

Tot seguit podeu escoltar el mossèn que ens explica, de viva veu, els detalls dels quatre concerts que acompanyem d’un cartell i d’una fotografia de la ubicació de l’orgue.

Veu Mn. Jordi Reixach:

[audio:http://www.rsf.fm/audio/mossen_web.mp3]

El més llegit

I després