Es presenta la programació musical i cultural de Santa Cristina d’Aro que tindrà lloc del 3 al 31 d’agost de 2013.
L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament i les associacions culturals del municipi han preparat una programació variada i de qualitat, amb un total de 23 propostes culturals, que van des de les ja consolidades, com la V edició del Retrobem la Sarsuela, la XIV Nit d’Il·lusió – l’espectacle internacional d’il·lusionisme de Santa Cristina d’Aro o el Cicle de piano, fins a una nova proposta musical que ofereix el Fòrum d’Iniciatives Culturals, el XVII Festival Internacional de Música, que apareix amb un format renovat i amb artistes de renom internacional, entre els que destaca el violinista libanès d’origen Armeni, Ara Malikian.
Tota aquesta programació armonitzada amb la col·laboració dels restaurants i bars de Santa Cristina d’Aro, que, durant aquest mes, oferiran als seus clients còctels i menús musicals molt suggerents.
Les activitats s’inicien aquest dissabte 3 d’agost a les 22.00h a la plaça del President Irla, amb un concert gratuït a la fresca a càrrec de la coral Gòspel  d’Aro, la coral de l’Escola Municipal de Música. Es pot aprofitar per provar la tissana gòspel d’aro del bar El Racó de la Plaça o la torrada bella Lola al bar Àgora o el concert de plats casolans al Celler d’en Quim… entre d’altres.
Tota la informació de la programació i la promoció als bars i restaurants de l’Agost musical es pot trovar al següent enllaç: www.santacristina.net/ca/agost_2013_el_mes_musical_de_santa_cristina_d_aro.html