I després

PRESENTATS CINC NOUS AUTOBUSOS DE SARFA

Compartiu aquesta història

El director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, i el president de Moventis, Miquel Martí, varen presentar el passat cap de setmana cinc nous autobusos que s’incorporen a la flota de SARFA amb l’objectiu de millorar les connexions en transport públic entre les comarques gironines, les principals destinacions turístiques de la Costa Brava i la ciutat de Barcelona.
La inversió de Moventis en aquests cinc nous autobusos d’última generació, sumen una inversió d’1,15 milions d’euros. Amb 92 anys d’història i 3,5 milions de passatgers transportats l’any 2012, l’empresa segueix creixent i introduint innovació i valor afegit al transport públic de la província de Girona.
Des del passat divendres dos dels autobusos (números de flota 3322 i 3323) s’incorporen a l’itinerari que enllaça els municipis de la Costa Brava Centre amb l’aeroport de Girona i Girona. Un altre autobús (número 3324), connectarà els municipis de la Costa Brava amb Barcelona i l’aeroport del Prat. Aquest autobús permet acollir fins a tres persones amb mobilitat reduïda.
Pel que fa a les millores que el Departament de Territori i Sostenibilitat ha introduït des de l’1 de juliol en les comunicacions dels municipis de la Costa Brava, Padrosa ha explicat que nou servei nou servei Costa Brava centre – Aeroport de Girona ha transportat més de mig centenar de viatgers, i el servei amb Barcelona i amb l’aeroport, que ja va funcionar l’any passat, n’ha transportat prop de 15.000, un 40% més que en el mateix període que l’any passat.

El més llegit

I després