PRESENTATS CINC NOUS AUTOBUSOS DE SARFA

El director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, i el president de Moventis, Miquel Martí, varen presentar el passat cap de setmana cinc nous autobusos que s’incorporen a la flota de SARFA amb l’objectiu de millorar les connexions en transport públic entre les comarques gironines, les principals destinacions turístiques de la Costa Brava i la ciutat de Barcelona.
La inversió de Moventis en aquests cinc nous autobusos d’última generació, sumen una inversió d’1,15 milions d’euros. Amb 92 anys d’història i 3,5 milions de passatgers transportats l’any 2012, l’empresa segueix creixent i introduint innovació i valor afegit al transport públic de la província de Girona.
Des del passat divendres dos dels autobusos (números de flota 3322 i 3323) s’incorporen a l’itinerari que enllaça els municipis de la Costa Brava Centre amb l’aeroport de Girona i Girona. Un altre autobús (número 3324), connectarà els municipis de la Costa Brava amb Barcelona i l’aeroport del Prat. Aquest autobús permet acollir fins a tres persones amb mobilitat reduïda.
Pel que fa a les millores que el Departament de Territori i Sostenibilitat ha introduït des de l’1 de juliol en les comunicacions dels municipis de la Costa Brava, Padrosa ha explicat que  nou servei nou servei Costa Brava centre – Aeroport de Girona ha transportat més de mig centenar de viatgers, i el servei amb Barcelona i amb l’aeroport, que ja va funcionar l’any passat, n’ha transportat prop de 15.000, un 40% més que en el mateix període que l’any passat.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació