I després

Presentació del Guíxols, Vilartagues i Escola de Futbol Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Els equips guixolencs ja tenen conformades les plantilles i estan a punt per presentar-se davant de les seves respectives afeccions per tal de donar la benvinguda a la nova temporada 2010-2011, donar a conèixer les noves incorporacions i plantejar els seus objectius per a la propera campanya.

El primer a comparèixer serà l’A.D.Guíxols (que té un amistós aquest dijous, 25 d’agost a les 20.30 h enfront l’Aro C.E.) que es presentarà aquest dissabte, a les 5 de la tarda, amb els seus components de l’Escoleta, Pre-Benjamins, Benjamins, Alevins, Infantils, Cadets i Juvenils així com el primer equip que, a les 18:00 h. s’enfrontarà al Girona-B.

Recordem que en el darrer partit de pretemporada es va imposar per 9 a 3 al Cristinenc, de Tercera Catalana, després d’haver estat derrotat en els dos enfrontaments previs amb el Bisbalenc (2-1) i el Palafrugell (3-1) la setmana passada.

El Vilartagues C.F. es presentarà el proper diumenge, 28 d’agost, a les 18:00 hores es realitzarà la presentació de la plantilla del Vilartagues C.F. i s’aprofitarà l’acte per tal de lliurar el Trofeu Bayrosa al màxim golejador de la temporada passada, que fou l’Albert Girones. Tot seguit se celebrarà un interessant partit amistós entre el Vilartagues i el bisbalenc. En els partits de pretemporada disputats el Vilartagues va guanyar al Fornells (1-0), va perdre amb el Caldes (3-4), va guanyar a camp del Sant Antoni (2-7) i va perdre a casa amb el Cassà (1-3).

Finalment, l’Escola de Futbol Sant Feliu, farà la seva presentació, amb una jornada molt activa l’altra setmana, el dissabte 3 de setembre, amb partits on hi intervindran els components de l’Escoleta, els Pre-Benjamins i Benjamins, des de les 10 del matí fins la 1 del migdia. A ¾ de 4 es farà la concentració de tots els jugadors de l’entitat i a les 4 es procedirà als parlaments d’obertura de la temporada per passar, a les 6 de la tarda amb el plat fort de la jornada, el partit de juvenils entre els equips de l’E.F. Sant Feliu i l’històric C.F.Damm.

 

El més llegit

I després