I després

PRESENTACIÓ D’APORTACIONS CATALANES UNIVERSALS

Compartiu aquesta història

Els Amics del Museu, conjuntament amb la Fundació Josep Irla, han organitzat una conferència – col·loqui amb el títol “Aproximació al coneixement de la presència catalana a la cultura internacional”.
Aquest tema estarà exposat pel Sr. Joan Amorós, enginyer i President de la Fundació Occitano Catalana.
La intervenció donarà suport amb la presentació del llibre “Aportacions Catalanes Universals”.
Assistiran a l’acte el Sr. Carles Motas, Alcalde de la ciutat; el Sr. Josep Amat, Doctorat en Enginyeria Industrial; el Sr. Manuel Gorro, Director de la Casa Irla, i el Sr. Josep M. Vicens, President d’Amics del Museu. L’acte se celebrarà el divendres dia 18 de setembre a la Casa Irla a dos quarts de vuit del vespre, i és obert a tothom.
El propòsit bàsic del llibre és fer coneixedors als ciutadans de Catalunya, i d’arreu del món, de les aportacions al progrés general de la humanitat dutes a terme pel poble de Catalunya en el decurs de la història en tots els camps d’activitat i que han traspassat fronteres. Inclou un breu resum de la història del nostre país, les 223 aportacions explicades, il·lustrades i comentaris finals a càrrec de personatges catalans actuals de tots els àmbits.

FINANÇAMENT DE L’EDICIÓ
Aquest projecte editorial s’està finançant a través d’una campanya de micromecenatge.

  • Una aportació de 60 euros, lliurament d’un exemplar del Llibre.
  • Una aportació de 120 euros lliurament de dos exemplars del llibre (en qualsevol de les quatre versions, català, castellà, francès o anglès).
  • Una aportació de 240 o més euros lliurament de quatre exemplars del llibre (en qualsevol de les quatre versions).

El més llegit

I després