LLIBRE WEB

PRESENTACIÓ D’APORTACIONS CATALANES UNIVERSALS

Els Amics del Museu, conjuntament amb la Fundació Josep Irla, han organitzat una conferència – col·loqui amb el títol “Aproximació al coneixement de la presència catalana a la cultura internacional”.
Aquest tema estarà exposat pel Sr. Joan Amorós, enginyer i President de la Fundació Occitano Catalana.
La intervenció donarà suport amb la presentació del llibre “Aportacions Catalanes Universals”.
Assistiran a l’acte el Sr. Carles Motas, Alcalde de la ciutat; el Sr. Josep Amat, Doctorat en Enginyeria Industrial; el Sr. Manuel Gorro, Director de la Casa Irla, i el Sr. Josep M. Vicens, President d’Amics del Museu. L’acte se celebrarà el divendres dia 18 de setembre a la Casa Irla a dos quarts de vuit del vespre, i és obert a tothom.
El propòsit bàsic del llibre és fer coneixedors als ciutadans de Catalunya, i d’arreu del món, de les aportacions al progrés general de la humanitat dutes a terme pel poble de Catalunya en el decurs de la història en tots els camps d’activitat i que han traspassat fronteres. Inclou un breu resum de la història del nostre país, les 223 aportacions explicades, il·lustrades i comentaris finals a càrrec de personatges catalans actuals de tots els àmbits.

FINANÇAMENT DE L’EDICIÓ
Aquest projecte editorial s’està finançant a través d’una campanya de micromecenatge.

  • Una aportació de 60 euros, lliurament d’un exemplar del Llibre.
  • Una aportació de 120 euros lliurament de dos exemplars del llibre (en qualsevol de les quatre versions, català, castellà, francès o anglès).
  • Una aportació de 240 o més euros lliurament de quatre exemplars del llibre (en qualsevol de les quatre versions).
Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació