Els components de Percussió Ganxona faran dos concerts benèfics per La Marató de TV3 d’enguany que se celebrarà amb l’enunciat: La regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits.

Els percussionistes guixolencs muntaran el seu punt d’informació en una petita carpa que s’emplaçarà a la confluència de la  Rambla Vidal i el Passeig del Mar el 4 i l’11 de desembre des de les 12 fins la 1 del migdia oferint informació sobre el contingut de La Marató i també sobre el seu grup.

Han confegit una pancarta, que ja servirà per tots els anys, amb el lema que han triat: Percussió per la Marató, on hi figuraran tots els seus col·laboradors. També hi haurà un petit fotocall amb els logotips dels col·laboradors on també s’hi podran veure fotos actuant i el seu marxandatge compost d’adhesius, xapes, samarretes, etc.

A més, es projectarà un video divulgatiu del tema de La Marató d’aquest any, música del disc de La Marató abans i després de l’actuació, entre altres activitats.

Les donacions es podran realitzar mitjançant unes guardioles commemoratives que s’han serigrafiat especialment per aquest esdeveniment.

Enllaç de La Marató

http://www.tv3.cat/marato/

Enllaç de les activitats del Baix Empordà on surten

http://www.tv3.cat/marato/activitats/baixemporda/

Ellaç del seu Facebook d’amistat

https://www.facebook.com/#!/percussioganxona

Enllaç del seu Facebook d’admiradors

https://www.facebook.com/#!/pages/PERCUSSI%C3%93-GANXONA/127191094022119?sk=info