Els treballadors del servei de recollida d’escombraries varen iniciar la nit de dimecres la vaga indefinida que pot afectar els propers dies o setmanes els ciutadans i els espais vials de SFG a menys que s’arribi a un acord com ja ha passat a Cassà de la Selva on ja s’ha desconvocat.
Aquest dijous s’ha celebrat a les 9:15 h. un Ple Municipal per aprovar diversos punts de modificacions urbanístiques i de convenis referents a la fàbrica de Can Serra i, per extensió al Museu Thyssen, sessió a la que han assistit els treballadors amb la intenció d’intervenir en el Ple però, en ser extraordinari, i en no haver-hi apartat de precs i preguntes, només fou una presència testimonial.
De tota manera l’alcalde, Carles Motas, va convidar als representants sindicals i als portaveus dels grups municipals al seu despatx per tal que exposessin la situació i que tothom tingués informació de primera mà.
Posteriorment s’ha improvisat una assemblea a la plaça del Mercat on es va informar de les converses i de la situació.
Xavier Vives, representant de Comissions Obreres va declarar que continuaven ferms en les seves reivindicacions i l’alcalde, que esperava que ja que a Cassà de la Selva s’havia arribat a un acord, s’estranyava que no s’hagués produït a Sant Feliu per la qual cosa no sabia ben bé si les gestions en les que intervenia tindrien un resultat positiu o bé es podia allargar, assegurant que s’havia d’estar preparat per qualsevol de les dues possibilitats. Una vegada més ha fet una crida a la negociació entre les dues parts ja que qui en surt perjudicat d’aquest problema intern són els ciutadans que no tenen cap culpa dels seus problemes interns.

En l’arxiu annex us reproduïm la nota difosa per l’Ajuntament en què solicita la col.laboració ciutadana davant d’aquesta situació.