NEIX EL CONSELL MUNICIPAL DE L’ESPORT

Diversos clubs esportius i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols van constituir el passat dijous 7 de maig el Consell Municipal de l’Esport. Un organisme que haurà de facilitar les polítiques esportives a la ciutat, promoció, coordinació, pràctica i la gestió dels equipaments esportius.
Es tracta d’un òrgan de participació sectorial de caràcter consultiu i assessor, a través del qual les diferents entitats i el teixit esportiu poden fer les seves aportacions, propostes, suggeriments i demandes dins del marc institucional, per millorar la promoció de l’esport, a partir de les contribucions de tots els agents que en formen part i que estan implicats en aquest món, i en funció de les necessitats reals que té la ciutat i la capacitat del seu potencial humà i material.
Bona part de les entitats esportives i clubs hi eren presents i es va determinar que els estatuts es presentarien a la Generalitat, i es va escollir un primer equip, provisional, per poder presentar la documentació.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació