Mobilitzacions reivindicatives d’alumnes

Els alumnes dels instituts de Sant Feliu ja varen manifestar el seu rebuig a les retallades en ensenyament i a les condicions en què es troba l’escola pública per les decisions del govern del PP el passat dimarts a la porta dels instituts i dimarts i aquest dimecres varen caminar en manifestació fins la porta de l’Ajuntament de Sant Feliu on, a les pancartes, no hi faltaven les al•lusions a la corrupció i a la poca sensibilitat de les administracions envers la preparació dels joves amb les seves polítiques restrictives.
alumnes de l’institut Sant Elm, faran al migdia cap a l’Ajuntament. Les accions pretenen donar visibilitat al malestar sense que impliquin únicament la pèrdua d’hores lectives. Aquesta mobilització respon a la crida realitzada per l’AJEC (Associació de Joves Estudiants de Catalunya) i el SE (Sindicat d’Estudiants) denunciant entre altres les retallades, la puja de les taxes del PP, la disminució de beques, la massificació a les aules, l’espanyolització dels alumnes catalans, la precarietat de l’escola pública i l’elitisme en l’ensenyament que barra el pas al qui tenen menys recursos.

ajec

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació