I després

L’obra social de Caja Madrid farà una aportació a l’Asil Surís

Compartiu aquesta història

La fundació Caja Madrid i l’Ajuntament de Sant Feliu estan negociant una donació que oscil·laria entre els 6.000 i els 10.000 euros que anirien destinats a l’Asil Surís. Així ho avançava Carles Motas en el programa línia amb l’alcalde del dijous a la nostra emissora.
Després de la marxa de les religioses de l’asil Surís, l’equipament va entrar en una etapa molt complicada que es va redreçar en el debut de Pere Albó a l’alcaldia a través d’un pla de rescat que a dia d’avui s’ha anat estabilitzant però, les instal·lacions, ja no s’adapten a les normatives d’aquest tipus de servei. Ara, l’alcalde, es mostra disposat a generar un nou impuls amb l’objectiu final que l’asil sigui el gran beneficiat de l’herència dels germans Anlló.
Motas imagina en l’horitzó que a tota la façana de l’Asil, que abasta el carrer Dos de maig des de la plaça Alabric fins el carrer Surís, s’hi construeixi un edifici amb una planta baixa destinada a pisos tutelats i dues o tres plantes superiors destinades als residents. En l’actual edifici, a més de la cuina, hi hauria tots els despatxos, capella i centre logístic.

Declaracions Carles Motas:

[audio:http://www.rsf.fm/audio/asil_web.mp3]

El més llegit

I després