600-thyssen

L’EXPOSICIÓ DEL FAR WEST VIATJA A MÀLAGA

Ens arriba informació sobre l’exposició temporal de l’Espai Carmen Thyssen, “La il·lusió del Far West”, que ha viatjat cap a Màlaga, al Museo Carmen Thyssen de la ciutat andalusa que es podrà visitar des del 19 novembre de 2016 al 19 març de 2017.

“La mostra ha estat a Sant Feliu de Guíxols des del juny fins a final d’octubre i ara s’oferirà al públic andalús, completant el triangle Thyssen, ja que previ a la nostra ciutat la mostra havia començat pel Museu Thyssen de Madrid.

A casa nostra, “La il·lusió del Far West” ha tingut una gran acollida tant de visitants a la mateixa exposició com a tota la programació paral·lela que ha anat des de visites guiades, el quadern de l’explorador, al cinema Truffaut de Girona i concerts amb el Festival Porta Ferrada, entre altres, i que ha fet que tots els públics hagin pogut gaudir i deixar-se seduir pel llunyà Oest.

Cal destacar també l’èxit de les jornades formatives dirigides a docents i de les matinals al Thyssen, ambdues activitats realitzades amb l’ICE-Universitat de Girona.

La conquesta del Far West va transcendir al llarg del segle XIX la seva dimensió d’esdeveniment històric fundacional dels Estats Units d’Amèrica del Nord, per convertir-se en un mite universal, en el qual la llegenda va ser substituint a la història. La selecció de peces reunida en aquesta exposició, entre pintures, escultures, gravats, mapes, objectes antropològics i diversa documentació ressegueix aquest apassionant panorama de l’Oest americà”.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació