I després

L’ESTAFA DE LA QUALITAT DE L’AIGUA

Compartiu aquesta història

La comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sant Feliu ha distribuït una nota en la qual adverteixen d’una estafa consistent en una trucada a través de la qual una persona es fa passar per representant de “la companyia de l’aigua” o bé una empresa subcontractada per la companyia subministradora, la qual cosa és falsa d’entrada.
Tot seguit intenten concertar una cita a domicili per tal de comprovar la qualitat de l’aigua a través d’una suposada prova.
Un cop a casa, fan aquestes suposades proves a l’aigua amb un producte químic els resultats sempre són que l’aigua no és apta per a l’ús de boca.
Tot seguit, recomanen la instal.lació d’un aparell que valoren en 3.000 euros.
El director real de la companyia, explica que, segons el Reial Decret 140203, la companyia d’aigua compleix sempre l’obligació de garantir el subministrament d’aigua segons els paràmetres establerts per la llei i aclareix que la companyia d’aigua no s’adreça mai a les cases per vendre productes.
Els Mossos Recomanem que es refusi la visita,s’estigui a l’aguait i que s’avisi a coneguts, sobretot a les persones més vulnerables a ser estafades.

El més llegit

I després