I després

Les obres d’Estesia i del Taller BDN es troben a La Nau Blau de Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

Des d’aquest divendres 22 de juliol i fins al mes de setembre, el grup Estesia de Barcelona visita per segon cop La Nau Blau. Aquesta vegada acompanyat per el tallerBDN d’escultura, que rep el suport de l’Ajuntament de la ciutat de Badalona.

Estèsia es funda al 2014 amb l’objectiu de impulsar diferents manifestacions artístiques, mostrar la vivesa de la creació, les idees i l’art en general, compartir i inspirar. Aquesta col·lectiva d’artistes, amb seu al transformant barri del Poblenou de Barcelona i a Sant Feliu de Guíxols, ofereix mirades actuals i personals, lliures de limitacions, alterant i alliberant colors, explorant amb materials, textures, formes i conceptes, incloent també elements representatius de l’evolució tecnològica i social actual. En aquesta exposició hi concorren: Anna Bosch, Xefo Guasch, Mónica Reche, Claudio Rojas i Anna Torres.

El tallerBDN ha ofert els espais de creació física, a més d’una seixantena d’artistes mitjançant residencies temporals. És un Taller de tallers d’escultura, on el artistes comparteixen espais comuns, individuals i experiències. Forma part de Xarxaprod, en un context on manquen centres específics per produir obra tridimensional. Ha promocionat activitats artístiques i concursos. Ha impartit tallers de formació i convenis de pràctiques, organitzat exposicions, atorgat beques… La història dels 17 anys del tallerBDN és la suma de moltes voluntats, pocs diners i bons resultats.

Artistes que exposaran a La Nau Blau: Josep M. Camí, Ramón M. Teixidor i Camí, Joana Demestre, Julia Fritz i Agustina Santinelli i Pilar Marsà.
Aquesta exposició rep el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols a través de la regidoria de Cultura.

Inauguració: Aquest divendres 22 de juliol a les 19.30h.

Obert els divendres de 17 a 20 hores, dissabtes de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores i diumenges de 10 a 13hores. Visites concertades al telèfon 678701098.
La Nau Blau c/ Sant Isidre, 21 Sant Feliu de Guíxols.

El més llegit

I després