I després

L’artista Anna Gutiérrez amb l’ajuda del servei de brigada de l’Ajuntament, col.loca al parc infantil del Passeig del Mar un mural ceràmic

El servei de Brigada Municipal de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, ha estat treballant durant aquest matí al passeig del Mar, concretament a la caseta elèctrica que es troba enganxada al mur del parc infantil, ajudant a fer els treballs de col·locació de les peces que l’artista Anna Gutiérrez ha fabricat per a aquest espai de la ciutat.

Compartiu aquesta història

El servei de Brigada Municipal de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, ha estat treballant durant aquest matí al passeig del Mar, concretament a la caseta elèctrica que es troba enganxada al mur del parc infantil, ajudant a fer els treballs de col·locació de les peces que l’artista Anna Gutiérrez ha fabricat per a aquest espai de la ciutat.

L’Anna explica que “són figures humanes que es desdoblen per vigilar per un costat als fills, veure’s a ells mateixos, i que és com una ronda de vida, també té el teixit històric de la història de la sardana, són humanoides i estan entreteixits”.

L’obra es troba dins d’un projecte que va presentar l’Associació Cultural Aleph. Ella mateixa va pintar la caseta ara fa 35 anys, en principi era una qüestió provisional, a partir d’aquí va fer la proposta, que avui es converteix en una realitat, “fer-li un regal al poble creant aquest mural ceràmic”.

El treball que està fabricat totalment a mà, el va acabar al mes de desembre de 2019. El seu missatge és de teixit que cuida, una temàtica que ha anat desenvolupant al llarg de la seva trajectòria que té a veure amb allò que és bressol de vida i la relació que tenim els éssers humans amb la vida que ens envolta.

El més llegit

I després