El servei de Brigada Municipal de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, ha estat treballant durant aquest matí al passeig del Mar, concretament a la caseta elèctrica que es troba enganxada al mur del parc infantil, ajudant a fer els treballs de col·locació de les peces que l’artista Anna Gutiérrez ha fabricat per a aquest espai de la ciutat.

L’Anna explica que “són figures humanes que es desdoblen per vigilar per un costat als fills, veure’s a ells mateixos, i que és com una ronda de vida, també té el teixit històric de la història de la sardana, són humanoides i estan entreteixits”.

L’obra es troba dins d’un projecte que va presentar l’Associació Cultural Aleph. Ella mateixa va pintar la caseta ara fa 35 anys, en principi era una qüestió provisional, a partir d’aquí va fer la proposta, que avui es converteix en una realitat, “fer-li un regal al poble creant aquest mural ceràmic”.

El treball que està fabricat totalment a mà, el va acabar al mes de desembre de 2019. El seu missatge és de teixit que cuida, una temàtica que ha anat desenvolupant al llarg de la seva trajectòria que té a veure amb allò que és bressol de vida i la relació que tenim els éssers humans amb la vida que ens envolta.