I després

L’Ajuntament i el Banco de Santander arriben a un acord per a la donació d’una àncora

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu i el Banco de Santander han arribat a un acord per a la donació de l’àncora que presidia l’entrada de l’edifici situat enfront de la parada de taxis del passeig dels Guíxols, en els baixos del qual hi ha la seu d’aquesta entitat bancària.

En la darrera reforma realitzada, tant a l’exterior com a l’interior, la situació de l’element decoratiu i identificatiu de l’antic Banco Hispano Americano, consistent en aquesta gran àncora, un tros de roca i també un tram de cadena, va ser enretirada per poder facilitar l’accés a un caixer automàtic i per alliberar l’espai.

L’alcalde va declarar a RSF que el banc en fa donació a la ciutat i que s’utilitzarà com un element decoratiu on els turistes es puguin fer fotografies arran d’aigua

La seva ubicació es preveu al final de l’espigó de la platja pel que també es projecta fer una passera que faciliti l’accés i, aprofitant la imatge de l’estri, s’hi posaria una placa d’homenatge a la tasca realitzada durant més de 60 anys pel setmanari local Àncora com a mostra d’agraïment i reconeixement a la tasca realitzada.

Aquest espigó té la responsabilitat compartida entre la Generatilitat i el Govern Central. Es planteja un acte al qual hi assistiran les autoritats locals a més de representants del banc.

Actualment l’àncora es troba emmagatzemada a les dependències de la brigada municipal d’obres.

El més llegit

I després