I després

L’Ajuntament té a punt el projecte per la reurbanització de la Plaça del Nord

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols té a punt el projecte de reurbanització de la Plaça del Nord.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols té a punt el projecte de reurbanització de la Plaça del Nord. El regidor d’Urbanisme, Josep Saballs, recorda que “s’ha readaptat el projecte que ja s’havia redactat el 2014 i l’hem actualitzat”, adequant-lo a la nova normativa.

S’actuarà en els serveis i el paviment, que es troba en molt mal estat, com també en un tram del carrer Nou de Sant Antoni, “on es farà una reforma d’urbanització amb plataforma única, deixant la vorera al mateix nivell que el paviment i amb recollida d’aigües central”.

D’altra banda, es mantindran els 11 metres de diàmetre que ja té la plaça, com també “els elements característics com la font, l’arbrat i els bancs”, destaca el regidor. Les voreres que l’envolten faran 1 metre i mig d’ample, seguint la normativa. A més, es treballarà al paviment d’un sector del carrer Sant Domènech fins la cantonada amb el carrer Nou dels Garrofers.

El pressupost d’execució de les feines és de vora 260.000 euros, en unes obres que està previst que s’executin a finals d’aquest 2022.

El més llegit

I després