I després

L’ajuntament de SFG i Endesa continuen a la grenya pels preus aplicats a les factures

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament i l’empresa Endesa continuen sense arribar a acords sobre els imports que l’elèctrica aplica a les factures en els consums del comptadors de totes les dependències municipals.
És per això que en els darrers dies el consistori guixolenc ha fet una consignació al departament d’Indústria de la Generalitat de 163.000 € que és el que els tècnics municipals consideren que és el preu correcte en aplicació de les tarifes acordades per contracte.
En un acord de Ple es va aprovar, per unanimitat, el canvi en el subministrament en favor de l’empresa Uión Fenosa a través d’un conveni encapçalat per la l’Associació Catalana de Municipis que va oferir millores en els preus respecte als seus competidors.
E dues ocasions l’alcalde, Carles Motas, ha hagut d’enviar a la Policia Local per tal d’impedir el tall del subministre per part d’Edesa en dos equipaments municipals com són: la piscina la Corxera i el magatzem de Calasanç on s’imparteix l’assignatura de reparació i manteniment d’embarcacions d’esbarjo a als alumnes de l’IES Sant Feliu.
Motas assegura que aquests talls no es poden realitzar sense un avís previ al departament d’Indústria i que si volen cobrar ho poden fer adreçant-se a l’esmentat departament, on s’ha fet el dipòsit ja que l’Ajuntament no es nega a pagar allò que és just i que està regulat per un contracte legal.
L’alcalde diu que no pensa afluixar i que si Endesa no aplica correctament les tarifes en els consums, ja es trobaran allà o calgui, referint-se a un hipotètic pas pels jutjats en el cas que la companyia decideixi interposar alguna demanda judicial.

El més llegit

I després